Bedøm artiklen

De fleste elsker en god fest. Desværre også de selvinviterede gæster eller dem, der mest af alt elsker at lave ballade.

Når der afholdes større arrangementer, kommer 99 procent af gæsterne for at have en god aften i selskab med deres familie eller venner. Den sidste procentdel er enten personer, der ønsker at skabe en dårlig stemning – eller personer, der måske endnu har til gode at lære at kontrollere deres alkoholindtag. Du kan heldigvis forhindrer de få i at ødelægge aftenen for de mange, det kræver blot den rette dørmandsservice.

Den moderne dørmand

En dørmand er ikke en stor og brutal mand, der med magt bortviser den ene person efter den anden. En moderne dørmand er tværtimod en besindig og professionel person, som ved, der er to sider af enhver sag og som både kan håndtere sikkerheden og byde dine gæster velkommen. Læs mere om den moderne dørmandstype her.

Flere personer i én

Hvis du tænker, dørmanden kun har til opgave at stå i døren, tager du fejl.  Selvom den klassiske del af dørmandsarbejdet består af kontrol og sikkerhedstjek, er en moderne dørmand ligeså meget en sikkerhedsvært. Tit er han nemlig den første person, som gæsterne hilser på, hvorfor han spiller en vigtig rolle i forhold til at agere ambassadør for hele arrangementet og italesætte en sikker og rolig atmosfære.

Din dørmand kan også agere som supervisor, hvis der er tale om et arrangement, hvor der skal kommunikeres med andre (evt. egne) sikkerhedsfolk. I sådanne tilfælde vil dørmanden typisk udarbejde en plan og fordele roller, så alle kender deres funktion, når festen er i gang.

Se også:
  Skab mere synlighed for din virksomhed med god chokolade

Husk dørmanden til større events

Skal du afholde en større fest med mange mennesker? Uanset om der er tale om en firmafest, et større sport- eller musikevent eller måske en fest på en uddannelsesinstitution, kan du med fordel bestille en dørmand til at stå for sikkerheden.

Fester med mange mennesker vil altid have en større risiko for uheldige optrin grundet de mange gæster – og den typisk større mængde alkohol.

En dørmand behøver ikke være en frygtindgydende person, hvis formål er at virke skræmmende, men kan være til stede som en høflig og diskret figur, der holder sig i baggrunden medmindre der bliver behov for ham.

Opstår behovet, kan du være tryg ved at vide, der befinder sig en eller flere trænede personer, der kan afbryde og håndtere konflikten. De stopper ikke bare uromagere, men sikrer tryghed iblandt de øvrige gæster, så de fortsat kan have en festlig aften og gå fra begivenheden med gode minder.