Bedøm artiklen

Annonce

Står du og skal til at arrangere en konference eller et møde, og drømmer du om at give dine gæster en god og mindeværdig oplevelse? Så bør du overveje at holde dit næste arrangement uden for virksomhedens trygge men vanlige rammer. Oplevelse kan ses som en form for økonomi, som kan skaffe dig goodwill og social kapital fra dine gæster. Ved at investere i en god oplevelse kan du få folk til at huske dig, og dette kan komme dig og din virksomhed til gavn senere hen, når du atter vil række hånden ud til dem.

Mangler du et pænt og nydeligt konferencecenter på Fyn, kan du med fordel kigge nærmere på HUSET Middelfarts faciliteter i skønne naturomgivelser. HUSET Middelfart tilbyder blandt andet på lokaler til store konferencer, kursuslokaler til både mindre og større workshops samt indendørs- og udendørslokaler, som er perfekte til afholdelse af møder. Læs videre neden for og bliv klogere på, hvad du kan få ud af at holde dit møde hos HUSET Middelfart.

Dejlige lokaler, der kan rumme alt fra 30 til 300 personer

HUSET Middelfart har lokaler til alt fra mindre møder til store konferencer. Der er både mindre lokaler til intime og effektive møder, og der er også store konferencelokaler perfekte til events og messer. Uanset hvor stort dit arrangement er, har konferencecentret de faciliteter, som du har brug for. Har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilken opstilling er bedst for dit arrangement, eller mangler du bare assistance til at få alt det praktiske på plads inden mødet eller konferencen, kan husets professionelle konferenceteam hjælpe dig med dette.

Se også:
  Sådan kan du øge din virksomheds vækst

Udover lækre lokaler og dygtige og servicemindede medarbejdere er der også den fordel, at lokalerne ligger klods op ad en bøgeskov. Det har HUSET Middelfart naturligvis taget højde for i deres indretning af lokalerne, som alle har store vinduer og glaspartier, som gør, at det er muligt at nyde naturen og den smukke udsigt, selv om man sidder inden for til en konference eller møde. Og når der er pause, kan man gå rundt uden for og nyde den fynske natur i al dens pragt.

Alternative og uforglemmelige mødelokaler der vil blive husket

Er vejret til det, er det også muligt, at du kan holde dit møde i et drivhus eller orangeri. Konferencecentret byder nemlig også på mere end traditionelle kursuslokaler, og centret har været så smart at udnytte de smukke, naturlige omgivelser, så man ikke blot kan se naturen fra lokalerne, men at man også kan sidde midt i den til et møde. Disse alternative lokaler kommer dog ikke med AV-udstyr, men til gengæld giver du dine gæster en anderledes og mindeværdig oplevelse, som de sent vil glemme.

Mulighed for fuld forplejning og teknisk assistance

Ingen konference eller møde er komplet uden forplejning, og hos HUSET Middelfart er du med til at bestemme, hvad dine gæster skal have serveret i løbet af dagen. Du kan få alt, hvad du ønsker lige fra gourmetsnacks til veganske forfriskninger. Bliver du og dine gæster sultne af at konferere, kan du besøget konferencecentrets restaurant, som sørger for bespise jer med lækre retter lavet af lokale og økologiske råvarer.

Se også:
  Derfor er dataindsamling så vigtigt for din virksomheds drift

Konferencecentret tilbyder også teknisk assistance i form af dygtige teknikere, som kan hjælpe dig før og under dit møde. Før mødets afholdelse kan de hjælpe dig med at fortælle, hvad det forskellige AV-udstyr kan, og under mødets afholdelse kan de hjælpe dig, skulle det tekniske udstyr gå hen og drille.

Nemt at komme til samt gode parkeringsmuligheder

Slutteligt er det værd at nævne, at det er meget nemt at komme hen til HUSET Middelfart, uanset hvilket transportmiddel du benytter dig af. Det er nemt at køre derhen i egen bil, da lokalerne ligger lige ved motorvejen. Og vælger du at tage offentlig transport, er det også nemt, da der kører tog til Middelfart, og derfra kan du tage en bus hen til lokalerne.

At lokationen er tilgængelig, er prikken over i’et, og muligheden for at tage offentlig transport derhen er guld værd især for dem, som ikke ejer en bil, eller som ikke har mulighed for at køre sammen med andre.