Bedøm artiklen

Findes der noget bedre end at finde sit favoritspisested i en anden by end den, du er bosat i? Vi synes, at det er skønt at kende til nogle koncepter, hvor du ved, hvad du får serveret. Det kan være rart at have nogle sikre kort på hånden, når du er på tur i København eller Århus. Derfor får du her nogle spisesteder, som du finder i begge storbyer. Så kan du være sikker på at finde noget velkendt på din tur.

Burgerglæden kan flytte med

Der er intet som en god og saftig burger, og burgeren har faktisk vist sig at være nummer 2 på listen over danskernes mest foretrukne fastfood. Derfor skal du selvfølgelig have en lækker burgerrestaurant i København og Århus. Grillen Burgerbar er nemlig beliggende i begge byer, og derfor kan du trygt afprøve dette sted, hvis du ikke allerede kender det hjemmefra. Her får du forskellige burgere, hvor der er kælet lidt ekstra for ingredienserne.

Her kan du både få en enkelt burger og den helt store menu. Find nogle fritter, der passer perfekt til din smag, og så kan du jo vælge at slutte det hele af med en god milkshake, hvor der ikke er sparet på noget.

Madklubben har taget Danmark med storm

Det er ikke mange år siden, at den første Madklubben åbnede i København. Siden da er det gået stærkt for holdet bag, og i dag finder du hele fire restauranter i Århus. I København er tallet over 20 forskellige, og det er koncepter i alverdens afskygninger. Madklubben er derfor dit sikreste spillekort at have på hånden.

Se også:
  Skab en Begravelse, der hylder den afdøde

Selvom du måske ikke har prøvet alle restauranterne, kan du altid være sikker på den høje kvalitet og de yderst gode priser. Du kan få alt fra pizza og pasta til gourmetmad og marokkansk social dining. Der er meget at vælge imellem, så her bliver det svært at beslutte sig. Heldigvis finder du jo Madklubben i begge byer, så der er rig mulighed for at få det afprøvet.

Grød til folket

Grød har vundet indpas i mange danske køkkener igen. Det er ikke kun havregrød, der er blevet populært. Det gælder også for grød til aftensmad. Og nu tænker du måske, hvordan det kan hænge sammen? Konceptet GRØD serverer forskellige former for grød hele dagen. Om morgenen kan du få morgengrød med alverdens toppings, som du helt selv kan vælge.

Til aften byder kortet ofte på en form for risotto og indiske retter med linser. Der er også meget andet på kortet, og du kan også vælge en omgang grøddeller.

Kiin Kiin er kommet til Århus

Vi tager lidt forskud på en af de helt store glæder. Den populære kiin kiin er nemlig kommet til Århus, og derfor deler de to byer nu også en fantastisk gourmetrestaurant med et asiatisk touch. Her får du en madoplevelse ud over det sædvanlige, og hvis du ikke allerede har været forbi, er det med at komme afsted.

Kiin Kiin er lige åbnet i Århus, og derfor kan du med fordel allerede nu bestille et bord. Vi lover dig for, at du ikke kommer til at fortryde dit besøg.