Bedøm artiklen

Når man skal til at anskaffe sig en ny bil, er privatleasing godt at have med i sine overvejelser. Det er nemlig en fordelagtig løsning, hvor man ikke behøver gå på kompromis med hverken økonomi eller bilens kvalitet. Men hvad er privatleasing helt nøjagtigt? I denne artikel kan du læse mere om dette og blive klogere på, om det er noget for dig.

Drømmebilen kan blive din

Du har sikkert prøvet det. Du kommer kørende ud ad motorvejen en lun sommerdag og bliver overhalet af en lækker cabriolet med kalechen nede. Føreren har vind i håret og ser ikke ud til at mangle noget. Du drømmer dig ud af din bil og ind i cabrioleten og ønsker, at det var dig. Men du har ikke råd til at købe sådan en. Hvad hvis vi fortalte dig, at drømmebilen er tættere på, end du tror?

Scanleasing er et af Danmarks største privatejede leasingselskaber – og ikke uden grund. Deres rådgivere har specialiseret sig i at navigere i leasingjunglen og hjælpe deres kunder med det kompetent rådgivning. De tilbyder mange former for bil leasing, heriblandt privatleasing af biler fra forskellige store bilproducenter.

Leasing hører sig nemlig ikke kun til i erhverv, hvor virksomhederne leaser biler til deres ansatte. Privatpersoner kan også uden problemer, og oftest med store fordele, lease en bil. Fordelene er kort sagt større økonomisk frihed og mere fleksibilitet end ved køb af bil. Hos Scanleasing kan dette lade sig gøre, fordi de tilbyder privatleasing i form af flexleasing.

Flexleasing eller finansiel leasing?

Kært barn har mange navne. Flexleasing og finansiel leasing dækker i bund og grund over det samme. Nøgleordet i flexleasing er registreringsafgift. Den har leasingselskabet nemlig forudbetalt for den periode, som du vil lease bilen i.

Se også:
  Væk med alle bekymringerne

Det betyder, at hvis du privatleaser hos Scanleasing, betaler du en førstegangsydelse og efterfølgende en fast lav månedlig ydelse frem for at skulle betale hele bilens registreringsafgift på én gang, som det er tilfældet ved køb af bil. Det gør, at det oftest kan være langt mere overskueligt for privatpersoner at lease bil frem for at købe bil.

Du vil derfor have færre penge bundet i bilen, og derfor åbner privatleasing også op for større mulighed for at udskifte bilen inden for kortere tid, end hvad der ellers kan svare sig ved bilkøb. Så har du rigtig plads til at drømme, og du skal ikke være bange for, at din livssituation pludselig ændrer sig for meget i forhold til, hvad bilen tillader.

Hvad er den rette aftale for dig?

Nu er du måske så langt, at du tænker, at bil leasing kunne være noget for dig. Men hvad er næste skridt så?

Du skal gøre klart med dig selv, hvad du skal bruge bilen til, hvor længe, og om det eksempelvis er sæsonbestemt? Hertil kan det være en god idé at tage kontakt til et leasingselskab og snakke med dem om dine behov. Hos Scanleasing kan de dygtige rådgivere skræddersy et tilbud til dig og hjælpe dig med at finde den rette bil til din nuværende situation, så du går derfra uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller økonomi.