5 (100%) 1 vote

Vil du gerne have smukt og velplejet hår, men ønsker du samtidig at pleje din hår på en måde, hvorpå det ikke skader hverken miljøet eller dyrevelfærden? Så bør du overveje at tage et kig på de mange miljøvenlige og økologiske hårprodukter, som findes på markedet i dag. Andelen af miljøvenlige og økologiske hårprodukter er nemlig steget med årene, da flere og flere virksomheder begynder at have stor fokus på et bedre og grønnere miljø. Ønsker du således at afprøve nogle af de mange miljøvenlige og økologiske hårprodukter på markedet, kan du med stor fordel kigge efter mærker som blandt andet Zenz Organic, Purerené samt Kevin Murphy. Lige her finder du alle disse miljøvenlige og økologiske mærker samt et have af andre fantastiske hårprodukter. Men hvad er fordele egentlig ved at bruge miljøvenlige og økologiske hårprodukter i stedet for helt almindelige hårprodukter? Det kan du lære meget om lige her.

 

Brug økologiske hårprodukter og oplev et hav af fordele

Der er mange fordele ved at bruge miljøvenlige og økologiske hårprodukter frem for produkter, der er fyldt med skadeligt kemi. Først og fremmest formår rigtig mange økologiske hårprodukter at tage hensyn til både miljøet og forbrugerne, og resultatet er dermed et produkt, der er bedre for dig såvel som vores natur. Fælles for rigtig mange miljøvenlige og økologiske hårprodukter er desuden, at de ikke indeholder nogle skadelige eller hormonforstyrrende stoffer. Vælger du derudover økologiske hårprodukter uden parfume, skåner du både dit hår, din hovedbund samt den hud, der grænser op til dit hår. Parfume og andre tilsætningsstoffer er faktisk ofte med til at udtørre dit hår, og døjer du derfor i forvejen med tørt og skadet hår, skal du for alt i verden undgå hårprodukter med parfume, og i stedet vælge at bruge miljøvenlige og økologiske hårprodukter. Med andre ord, plejes og genopbygges dit hår altså på en langt mere naturlig måde, hvis du vælger at bruge økologiske hårprodukter.

Se også:
  Disse sundhedsmæssige tjek er en god ide at få foretaget regelmæssigt

 

Gode ingredienser at holde øje med

Almindelige hårprodukter kan være yderst skadelige, og det gælder ikke blot for dit hår. Faktisk kan almindelige hårprodukter være skadelige for hele din krop, idet disse produkter indeholder en lang række skadelige samt syntetiske kemikalier, som bliver optaget gennem din hud – der er endda nogle shampooer, der indeholder ingredienser, som kan være kræftfremkaldende. Mængderne af disse ingredienser er naturligvis under den angivne grænse, men hvem har lyst til at tage den chance. Vælger du at bruge miljøvenlige og økologiske hårprodukter, undgår du netop alle de skadelige stoffer og kemikalier, som de almindelige hårprodukter indeholder. Det er naturligvis vigtigt, at dit hår stadig får tilført den næring, som det har brug for. Derfor er der nogle helt specielle ingredienser, som du kan holde øje med i de miljøvenlige og økologiske hårprodukter, som alle sørger for, at dit hår får alt den næring, som det har brug for. Kig blandt andet efter kokosolie og Aloe Vera, der begge bidrager til hårvæksten samt at holde din hårbund fugtet. Ønsker du mere skinnende hår eller en mere fremhævet hårfarve, kan du med stor fordel kigge efter økologisk Shea Butter. Sidst, men ikke mindst, kan du holde øje med, om der er økologisk Tea Tree olie i produktet, hvis du døjer med sart hovedbund eller hudirritationer. Med andre ord, er der altså ingen grund til at frygte, at dit hår ikke får tilført næring, fugt og andre gode ting, hvis du vælger at bruge miljøvenlige og økologiske hårprodukter. Både dit hår og din hud vil tværtimod takke dig for det!