Bedøm artiklen

Vi leder konstant efter den nye hotte hårtrend. Hele tiden overraskes der rundt i verden med styles, som aldrig er set før. Der bliver udforsket, udviklet og arbejdet hårdt, for konstant at være med i konkurrencen om at udvikle nye hårtrends, der har potentialet til at blive det hotteste.

Igennem de sidste 7 år har været blandt de mest populære hårtrends. Disse to hårtrends tog verden med storm i 2012, og de har lige siden haft føringen blandt de hotteste hårtrends.

Balayage er et fransk udtryk og betyder fejning. Dette er en beskrivelse af, hvordan farven påføres i håret. Igennem farvning af Balayage-hårfarveteknikken vil håret opnå lyse reflekser, hvilket vil fremstå på en meget naturlig måde, som var det blevet bleget af solen. Det giver en utrolig fin overgang fra din egen naturlige hårfarve til de lyse reflekser, som skabes.

Der er flere fordele ved hårfarveteknikker som Balayage – blandt andet ser det utrolig naturligt ud, og der vil ingen markant udgroning opstå. Hvis du ikke har tid eller den helt store pengepung fremme, er denne hårfarveteknik også en fordel, da den kun skal opfriskes, når du ønsker og føler behov for det.

Balayage bliver lavet i frihånd, hvilket skaber en mere tilfældig og naturlig balance af farven, da den bliver tilført tilfældigt end ved f.eks. striber i håret.

Ombre stammer ligeledes fra det franske og betyder skygge. Teknikken anvendt i Ombre har med tiden ændret sig, eftersom det er blevet en forholdsvis skarp fade fra mørkt til lyst hår. Teknikken giver flotte striber, der på en pæn og naturlig måde, blender sig ind i den mørkere del af håret. Teknikken ses ofte brugt til brunetter, da den egner sig bedre i denne farve.

Ombre er til dig, som ønsker en tydelig farvebehandling, hvor farven er meget mere kontrastfyldt. Som tiden går, vil hårfarven ændre sig, i takt med håret vokser ud. Dette kan både være en fordel og ulempe afhængig af, hvem du er, men vi oplever mange kunder, som fryder sig over det. Der er ingen grund til at bekymre sig om farven, da Ombre kan laves med alle farvekombinationer, uanset om det er rød, naturlig blond, blå, brunette eller noget helt femte.

Se også:
  Den store smykkeguide

Sombre blev udviklet efter Ombre opstod. Ved denne teknik starter de lyse sektioner en anelse højere oppe i håret, hvorimod de lavere længder har mere mørke og dermed får man en utrolig flot overgang. Sombre er en mildere og blødere version af Ombre, og holder det naturlige look med en mere mild overgang til de lyse toner. Teknikken vil dog stadig lade dig beholde de pæne skygger og nuancer. Sombre er ligeledes Ombre og Babylights ikke særlig krævende, da du kan udskyde dine touch ups til ,hvornår det passer dig.

Babylights er også en af de helt store vindere blandt populære hårtrends. Dette er raffinerede og tynde highlights, som lægges tæt sammen, hvilket skaber et naturligt og flot spil af farver i håret. Teknikken er i helhed en underspillet version af striber i håret, da striber tilføres, men ikke direkte kan ses som striber.

Babylights kan anvendes til alle hårfarver og længder, hvilket gør det til en fantastisk teknik for alle interesserede. Vedligeholdelsen er nem og enkel, da det ikke er særlig krævende, og slet ikke i forhold til normale lyse striber.