Bedøm artiklen

Det er en stor udfordring for mange at finde deres personlige stil. Det handler både om at vide, hvilken stil der passer til en selv og det handler også om at kunne tage chancen og eksperimentere. Vi har her samlet nogle tips til, hvordan du finder din personlige stil.

Start med at gøre op med, hvad du kan lide

Det første skridt til at finde sin personlige stil er at vide, hvad man godt kan lide. Det kunne være, at du gerne vil have en afslappet stil, der kan bruges til både hverdag og fest. Eller det kunne være, at du gerne vil have en mere formel stil, som du kan bruge til arbejde. Det er vigtigt at gøre op med dette, inden du går i gang med at finde din stil.

Gør brug af accessoires

Med accessoires kan du nemt give et frisk pust til dit outfit. Det kunne være et par farvede kontaktlinser, der gør et vildt indtryk og giver dit look et løft. Det kunne også være et par fede solbriller, et statement armbånd eller et lækkert tørklæde. Accessories er en god måde at prøve noget nyt og gøre dit look personligt.

Kombiner forskellige stilarter

Du behøver ikke at følge én stil. I stedet kan du kombinere forskellige stilarter for at få det look, du ønsker. Det kunne være at kombinere et par fede sneakers med et par bukser med et stilrent snit. Eller det kunne være at tage et par jeans og en cowboyjakke på. Det handler om at finde sin egen stil, der kombinerer de stilarter, du godt kan lide.

Se også:
  Hvornår er det en gode ide at tage kosttilskud?

Prøv noget nyt

Det er altid en god ide at prøve noget nyt, når man er på udkig efter sin personlige stil. Det er nemlig den eneste måde, at du kan vide, om noget klæder dig eller ej. Det kunne være at prøve en ny farve, mønster eller stil. Det kan være skræmmende, men det er det hele værd, når du finder den rette stil.