Bedøm artiklen

Annoncør: langagerretreat.dk

Kunne du godt bruge lidt ekstra forkælelse? Man behøver ikke altid en særlig anledning for at gøre noget godt ved sig selv. Nogle gange kan det blot skabe lidt mere luft i en presset hverdag eller være det, der skal til, for at du kommer helt ned i gear. Uanset hvor god du er til at pleje og vedligeholde din hud i ansigtet, er det garanteret, at du vil få gavn af en mild ansigtsbehandling, der går i dybden og arbejder med alt det naturlige, din hud selv kan gøre, men som den mangler et boost for rigtigt at klare.

Mesoterapi er en behandlingsform, hvor huden i dit ansigt vil blive tilført alverdens gavnlige vitaminer, ligesom der vil blive tilføjet DNA, stemceller, aminosyrer og hyaluronsyre fra forskellige planteceller. Det er en relativt ny form for anti-age-behandling, men den er yderst effektiv og en del har fortalt om, hvordan de har fået en sundere hud efter behandlingen. Der er flere forskellige måder, terapien kan udføres på, og de er hver især målrettet forskellige ting, så du altid får lige præcis det, du får mest gavn af.

Forskellige terapiformer

Mens nogle af mesoterapiformerne fokuserer på at give dig et generelt ansigtsløft, hvor huden boostes og strammes op, er der andre terapiformer, der i stedet retter sig mod bestemte områder. Derfor kan du blandt andet få mesoterapi, der virker mod ar fra akne eller solskadet hud. Her vil man forsøge at stimulere huden til selv hurtigere at danne nye celler, så helingen af huden bliver bedre, ligesom der vil behandles med antiinflammatorisk og antibakteriel effekt.

Se også:
  Tips og tricks til at finde dit personlige sommerlook

Hvis du er ærgerlig over at have lidt pigmentfejl og områder i huden, der har anderledes farver end de andre, kan du overveje, om du skal have mesoterapi rettet mod netop pigmentforandringer. Helt generelt forsøger man med behandlingen at opnå en ensartet hudfarve, hvor mat eller grålig hud gives glød, og hvor pigmentforandringerne forsøges udjævnet, så de bedre falder i med resten af huden.

Der tilbydes også flere andre former for hudpleje. Det gælder blandt andet Yonka – Le Grand Classique, som er en times effektiv behandling efter franske standarder. Det er en allroundbehandling, der klarer en del forskelligt på en gang, og den kan med foretages gennemføres en gang månedligt for den optimale effekt. Det er med til at holde huden sund og ren og give dit ansigt en smuk glød.