Bedøm artiklen

Nogle gange har man bare ikke lyst til at bo i ens bolig længere. Det er ikke fordi man ikke kan lide selve bygningen eller lokationen. Men bare fordi ens bolig har været det samme så længe, at man bare trænger til noget nyt. Men det kan være ret dyrt at skulle til at flytte. Ikke kun dyrt men også ubelejligt og besværligt. Men heldigvis findes der nogle billigere og nemmere måder at få en ny bolig på. Der skal bare gang i nogle boligforbedringer. Man kan blive helt overrasket hvad nogle enkelte opgraderinger eller ændringer kan gøre ved ens hjem.

Maling

Det første man burde overveje når man har besluttet sig for at forbedre ens bolig, er helt klart et nyt lag maling over det hele. Men denne gang skal det holde, for man gider ikke at stå i samme situation om få år og skulle til at male det hele igen. Prøv Jotun maling, så er man sikker på at man køber maling af god kvalitet som nok skal holde længe. Så hiv møblerne væk, få lagt nogle aviser og begynd at male. Hvad med sådan en accent væg? Det skal nok hjælpe med at få noget liv i boligen.

Gardiner

Gardiner kan ikke kun få noget liv i ens bolig, det kan også fuldstændig opgradere visse rum i hjemmet. Alle rum burde ikke have de samme gardiner, da gardiner ikke kun burde matche rummets stil, men også rummets funktion. Hvis man har haft problemer med at sove, så burde man overveje nogle mørklægningsgardiner. Mørklægningsgardiner kan forbedre ens søvn, da de forhindrer sol fra at komme ind i soveværelset. I andre rum burde man overveje om man overhovedet har brug for gardiner. Gardiner i et køkken for eksempel bliver indfattet med fedt og olie før der går længe.

Se også:
  Guide: Sådan kan du øge din glæde og trivsel i hjemmet

Haven

Men det er jo ikke kun boligen der skal opgraderes, renoveres og hvad andet. Man skal ikke glemme haven, den skal da også forkæles lidt. Selvfølgelig er der det almene vedligeholdelse når man har have; slå græsset, klippe hækken, vande blomsterne, fjerne ukrudt. Men måske er det på tide at haven også skulle ændre lidt. Hvad en grøntsagshave? Plant nogle kartofler, salathoveder, forårsløg. Noget man nemt kan se sig selv gå udenfor og hente når man har brug for det. Man kunne også plante løg, hvidløg, ærter og squash. Og det er kun det grønne. Hvad med nogle frugttræer? Kirsebær, æbler, pære, blommer og meget mere.