1 (20%) 1 vote

Annonce

Vi lever i en tid, hvor programmer som Nybyggerne og Hammerslag er populære blandt danske seere. Her er fokusset især på boligindretning, og hvordan vi får mest muligt ud af kvadratmeterne. Et af de rum, som er særligt vigtige for os, fordi vi opholder os meget her og inviterer gæster ind i dette rum, er stuen. Så hvordan kan du få mest ud af dine stue?

 

Ifølge statistikkerne så stiger boligpriserne stadig, hvilket de har gjort siden år 2009. Derfor bliver vi danskere også ”tvunget” til at udnytte den plads, vi har råd til at betale for. Måske bor du i en mindre lejlighed, men har nu to børn, og du mangler stadig at spare en del flere penge op, før du kan kalde dig husejer. Så må du ty til andre midler og få det bedste ud af det, du har.

 

Stuen er et vigtigt rum for os. Her samles familien til særlige begivenheder, og det er her, I bruger mest tid i boligen. Men i din stue flyder det måske med legetøj overalt, og du synes ikke, du har meget plads til gæster, når de ellers endelig tager sig tid til at komme. Og du vil så gerne gøre det godt. Få tips til indretningen herunder.

 

Det kan du gøre for at ”snyde” dig til en større stue

Hvis du føler, at din stue er lille i forvejen, så er et af de nyeste tricks, at du kan male en eller to vægge i din stue. Men her er det vigtigt, at du vælger lyse farver, da de er med til at gøre rummet større. Vælger du derimod mørkere farver, så vil rummet trække sig mere sammen og virke mindre. Dog er der også nogle, der mener, at en mørkere væg egner sig godt til at skabe hygge i et sofahjørne eller soveværelse for eksempel. Men er formålet at skabe et større rum, skal du gå med lyse farver. Og det skaber et mere personligt præg en blot en hvid væg.

Se også:
  Disse tanker kan du gøre dig ved udskiftning af din sofa

 

Tilsvarende bør du investere i lyse møbler eksempelvis i lyst træ, lys grå eller møbler med glas, som også giver mere luft. Møblerne kan du med fordel placere langs væggene, så de ikke står midt i det hele og tager meget plads. Er du glad for nips, bør du også gå mere på kompromis for at skabe et større rum. For meget nips kan se rodet ud. Men er du til nips, skal du selvfølgelig have lidt, for det er også hyggeligt.

 

Kan du allerede se, at du skal ud at investere i nye møbler og maling, som kan gøre din tilværelse bedre med de kvadratmeter, du har nu, men har du ikke pengene lige her. Så kan du overveje et mindre lån. Det vil stadig være langt billigere end at købe et hus nu, men så kan du også ånde i din nuværende stue. Læs mere her om kviklån.