Bedøm artiklen

Præcis ligesom det er vigtigt at huske at forkæle dem, du holder af, en gang imellem, er det også vigtigt at huske at forkæle dig selv.

Selvforkælelse kan ske på mange måder alt efter, hvad du selv holder af. Men heri får du forslag til tre forskellige elementer, som du kan bruge til at forkæle dig selv med. Elementer som har en virkning og en betydning, ikke bare i øjeblikket men også efterfølgende.

To forskellige serummer

To af de tre elementer, der foreslås, læner sig meget op ad hinanden. De er nemlig begge serummer.

Det første serum er et serum til bryn. Dette serum smørres på brynene 1-2 gange om dagen i 8-16 uger. I denne tid vil en masse gode elementer gå ind og styrke dine øjenbryn, så de vokser sig fyldigere og stærkere. Det giver dig altså mulighed for at få de lidt større og mere markerede bryn, som er moderne i dag. Dette serum ses som selvforkælelse, fordi flotte bryn er noget, mange drømmer om, men som de har svært ved at opnå. Dette kan serummet lave om på.

Det andet serum er til vipperne. Overordnet fungerer det på fuldstændig samme måde som det til brynene. Serummet lægges som en tynd eyeliner, hvorefter det også går ind og påvirker hårrødderne. Dette serum har til formål at gøre dine vipper fyldigere og længere.

En ansigtsmaske

Det sidste element, du kan bruge til selvforkælelse, er en ansigtsmaske.

En ansigtsmaske kan have mange positive effekter for huden udover, at den føles rar i øjeblikket, du har den på. Du kan for eksempel vælge ansigtsmasker, som renser din hud eller du kan vælge nogle, der giver din hud en lækker glød.

Se også:
  Disse sundhedsmæssige tjek er en god ide at få foretaget regelmæssigt

En ansigtsmaske ses som selvforkælelse, fordi den både er afslappende at have på, og fordi den kan hjælpe på din hud og have langvarige positive effekter.