Bedøm artiklen

Når du har en have, er det virkelig rart at have en terrasse, fordi du kan bruge så mange timer derude. Det er der, du kan samle din familie til grillaften eller læne dig tilbage og nyde en kold drink alene en sommeraften.

Hvis ikke du synes, at du får nok brug ud af din terrasse, kan du her få nogle tips til, hvordan du kan lave om på det.

Sæt et læhegn rundt om din terrasse

Hvis det blæser meget på din terrasse, kan det godt gå ud over din lyst til at bruge den. Det er ikke rart at sidde et sted, hvor der er meget vind hele tiden. Dog kan du sagtens lave om på det med et læhegn.

Når du sætter et læhegn langs din terrasse, tager det størstedelen af den vind, der kommer. Desuden skaber det en eller anden form for hygge, når du sidder på din terrasse. Der findes mange forskellige læhegn, så du kan nemt finde et, der passer til netop din terrasse.

Investér i en infrarød terrassevarmer

Når du sidder på din terrasse en sommeraften, begynder det lige pludselig at blive køligt. Du har måske ikke lyst til at gå indenfor, men det er alligevel for koldt til at blive siddende. Hvis du investerer i en infrarød terrassevarmer, kan du få endnu mere brug ud af din terrasse. Den kan nemlig varme din terrasse op, så du ikke behøver at gå indenfor.

Find nogle behagelige terrassemøbler

Hvis du skal få god brug ud af din terrasse, skal du også have nogle møbler, der er behagelige at sidde i. Du kan finde rigtig mange terrassemøbler, der er både flotte og behagelige. Du kan finde både bord- og stolesæt samt lækre loungemøbler. Du kan også finde et par liggestole, så du kan nyde solen på din terrasse.

Se også:
  Sådan kan du nedsætte energiforbruget i hjemmet