Bedøm artiklen

Uanset om du er på udkig efter en elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras, så kan det på det kraftigste anbefales at du vælger bedworld.dk som din nye yndlings sengeforhandler. Bedworld har nemlig et af landets bedste udvalg af danskproducerede kvalitetssenge, der selvfølgelig altid kommer med prisgaranti. Derudover kan du oven i købet få lov til at teste sengen derhjemme i 101 nætter, så du altid kan være sikker på at du nu har valgt den helt perfekte seng til dine behov. Derudover har du hos bedworld mulighed for at købe din nye seng med finansieringsaftale, hvis du skulle ønske at strække beløbet over en længere periode.Og med gratis levering og ombytning, så taler fordelene ved at vælge bedworld.dk vist sit klare og tydelige sprog. Men dette efterlader stadig det andet spørgsmål ubesvaret. For hvilken af de tre typer senge skal du så vælge hos bedworld.

1. Elevationssengen

Denne første sengetype kan fås både i enkelt- og dobbeltudgave (dog typisk som 2 sammensatte senge). Den største fordel ved at vælge en elevationsseng er:

 • Altid den perfekte soveposition: en elevationsseng kan som navnet antyder tilpasses til lige præcis den vinklet du ønsker.

Men hvor der er fordele, så er der naturligvis også ulemper – og dette gælder også for elevationssenge:

 • En revne i midten: dette problem kan dog løses ved at investere i en god topmadras til at dække revnen.

For at kunne bedømme om elevationssengen er det rette valg, så bør du dog altid vurdere dine reelle behov realistisk. Hvis du har brug for et ekstra løft i din seng, så kan du se bedworlds store udvalg af elevationssenge her.

Se også:
  Ståmåtter kan redde dine knæ

2. Kontinentalseng

Hvis du er på udkig efter vaskeægte luksus, så bør du bestemt tage et kig på bedworlds udvalg af kontinentalsenge. En kontinentalseng er som udgangspunkt sammensat af to nederste madrasser med yderligere to madrasser ovenpå. Du får altså ikke bare en mere behagelig seng, men også en noget større seng. Prøv f.eks. bare at se disse fordele ved at vælge en kontinentalseng:

 • Ingen revne i midten.
 • En god højde.
 • En flot seng.
 • Stor komfort.

Men hvad så med ulemperne? Dem er der desværre også et par stykker af:

 • Større følsomhed: i en kontinentalseng vil den samlede madras typisk betyde, at du vil kunne mærke alle bevægelser mere, hvilket kan være årsag til irritation, når partneren vender sig.

Men hvis du investerer i god kvalitet fra bedworld.dk, så vil ovennævnte ulempe ikke spille den store rolle. Se udvalget her.

3. Boxmadras

Boxmadrassen er som danmarks klassiske yndlingsseng  af gode grunde rigtig populær. For med dens simple opbygning med madras og topmadras får du nemlig rigtigt meget for dine penge. Med en boxmadras fra bedworld får du også:

 • En billigere løsning: boxmadrassen er en betydeligt mere økonomisk løsning end både kontinentalsenge og elevationssenge.
 • Et enklere design uden stor ramme
 • Gode fjedre: hvis du altså vælger en boxmadras i god kvalitet.

Til gengæld vil en boxmadras have de følgende ulemper, hvis du ikke passer på:

 • Svingende kvalitet: hvis du ikke vælger en pålidelig forhandler, såsom bedworld, så vil du ofte risikere at stå tilbage med en middelmådig seng. Vælg derfor altid en boxmadras i den bedste kvalitet.
Se også:
  Sund og lækker take away til travle dage

Se bedworlds udvalg af boxmadrasser her.