Bedøm artiklen

Vil du gerne sikre dit hjem og eventuelt spare en masse penge, hvis der sker et uheld, så bør du investere i et aquastop, så der ikke sker nogen oversvømmelser eller lækager. Måske har du haft en oversvømmelse eller vandskade før, så du gerne vil sikre dig, at dette ikke sker igen. Uanset hvad, så læs med her.

Hvorfor ret apuastop vigtigt og nyttigt?

Med et aquastop vaskemaskine kan du sikre dig, at du ikke lige pludselig kommer ud for en stor lækage og oversvømmelser i dit hus. Det er en nem og billig måde at slippe for besværet, der ville komme af en lækage.

Du monterer aquastop mellem din faste vandinstallation og din tilløbsslange. Den har en måler, der stopper vandtilførsel, hvis der løber mere vand igennem en vask, end du har indstillet den til. Desuden kan slangen registrere eventuelle brud og stopper med det samme tilførslen af vand. Dette er en smart måde at undgå en oversvømmelse, som ville koste dig endnu flere penge og endnu mere tid, end det gør, hvis du investerer i et aquastop til din vaskemaskine.

Vær opmærksom på…

Der er dog mange nye vaskemaskiner, der leveres med en tilløbsslange med et indbygget aquastop, så tjek før du køber, om du eventuelt allerede har et aquastop indbygget i din vaskemaskine, eller det er en god idé, at du tilføjer det, hvis du ikke har.

Vær opmærksom på, inden du køber dit aquastop, at det skal passe til din vaskemaskine. Koblingerne kan godt være forskellige, og du kan desuden også finde aquastop i forskellige længder, og du kan købe aquastop uden en tilløbsslange. Der får du altså kun ventil og ventilhus med.

Se også:
  Hvad betyder et nyt tag for huset?

Vær også opmærksom på, hvis du bor eller skal flytte ind i en lejlighed, at nogle udlejere godt kan kræve, at du har aquastop på vaskemaskine og andre hårde hvidevarer.