Bedøm artiklen

Annonce

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at det danske sommervejr igen i år ikke lever op til forventningerne. Siger vejrudsigten regn, blæst og kolde temperaturer? Det indbyder ikke til udendørsaktiviteter – men hvad skal man få tiden til at gå med indenfor, når nu man havde forventet godt vejr og udendørs sommersjov? Læs denne artikel og få inspiration til, hvad du kan give dig til, hvis du ikke skal på ferie til varmere himmelstrøg sydpå. Mulighederne er mange, det gælder blot om at finde den eller de ting, der giver dig værdi i din ferie.

Nørdetid til manden

Hvis du er træt af at se den samme serie igen og igen på Netflix eller HBO, kan du ty til andre midler for at blive underholdt i sommerregnen. Køb et nyt computerspil eller køb en PlayStation 4 – så er du garanteret underholdning i uendelige timer over sommeren. Find det her og køb de sjoveste og mest underholdende spil, som du kan komme i tanke om. Smid dig på sofaen, og hør regnen slå mod ruderne, alt imens du nørder igennem på din nye PlayStation.

Dette er ligeledes en ting, som alle i husstanden kan tage del i, hvis de åbner op og er nysgerrige. På den måde kan man lave en masse hygge for sig selv og andre. Grin og hån kan forekomme, men sørger man for at det hele er i en god tone – Så gør dette bare det hele sjovere for alle mand.

DIY-projekter til kvinden

Noget som i høj grad kan få pulsen og stresstærsklen ned for langt de fleste kvinder er mindre DIY-projekter, hvor kreativiteten og tankerne kan få frit løb. Måske du har nogle småprojekter i hjemmet, du gerne vil have gjort færdigt, eller også kan du starte nogle nye. Det kan være, du har drømt om få malet en gammel reol, der står i kælderen, eller gerne vil have syet nye puder til sofaen – så er det nu, du skal gå i gang, da du har al tid i verden til at starte dine små projekter i hjemmet.

Se også:
  En udskiftning af dørene kan forøge din boligs værdi

Der er rig mulighed for at finde denne slags projekter rundt omkring på internettet. Faktisk er det blevet sådan en populær ting, at man kan finde hjemmesider, som er fyldt med projekter. Her er der tale om både store og små. Tag eventuelt også familien med under armen og lav en masse forskellige projekter sammen. På den måde kan i dele den gode oplevelse ved at gøre noget selv.

Brætspil for hele familien

Der er intet mere hyggeligt og dansk end at samles omkring et brætspil, der kan bringe smil og latter på alle familiens medlemmer. Et par hundrede kroner kan være godt givet ud på et nyt brætspil til hele familien, da I er garanteret underholdning i utrolig mange timer. Sluk fjernsynet og læg telefonen væk, og mærk hvordan det er at være sammen som familie på ’gammeldags’ manér. Der findes utallige brætspil for familien, så det er blot at gå på jagt i de mange muligheder, så I kan finde dét spil, som passer til jer. Du skal bare lede. Derefter skal i hygge!

Men pas på! Når man først bliver ”bidt” af et rigtig godt brætspil, så kan det være svært at løsrive sig. Det er også her at de dårlige vindere og tabere bliver fundet. Men når det er sagt, så er det aldrig nok til at ødelægge den helt fantastiske stemning, som kommer fra et brætspil.

Få styr på de løse ender

Det er muligvis ikke det hyggeligste i hele verden, men hvis du får styr på alle de løse ender, som du ikke når i hverdagen, kan det i sidste ende give dig indre ro og få dig til at slappe af, når ferien er slut igen. Hvis du gerne vil have vasket vinduer, ryddet op på loftet eller noget helt tredje – så er det nu, du skal gøre det. Du kan gøre det i dit helt eget tempo, for du har jo ferie. Når du starter på arbejde igen, vil alle dine ufærdige projekter pludselig være ude af verden, og roen vil sænke sig over din krop. Så skynd dig!

Se også:
  Brug for et lån til dine drømme

Der er simpelthen intet dejligere end at komme hjem til en ren bolig. Så kan du nemlig virkelig ”koble fra” og nyde din aften efter en arbejdsdag. Gør dig selv en tjeneste og få styr på de sidste par sager i boligen. Sådan kan du slappe mere af.