5 (100%) 1 vote

Efteråret er over os – og dette betyder også mørke og regnfulde skyer samt kortere dage. Dette kan ofte påvirke humøret i den negative retning – mens det for andre byder på skøn indendørs hygge. Uanset om du er den ene eller anden type, så får du herunder nogle gode bud til forkælelse.

Book et kurophold alene – eller med en du holder af
Der er næsten intet skønnere end et fantastisk kurophold. En enkelt dag eller en hel weekend, hvor du for alvor kan komme ned i gear. Et kurophold er ofte ensbetydende med selvforkælelse, spa og en masse afslapning.

Der findes en masse lækre spahoteller rundt omkring i Danmark. Men hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, så kan du med fordel tage over grænsen til Tyskland eller en af nabolandene Sverige og Norge, som også har en masse lækre spahoteller.

Det kan altid anbefales at booke en massage på stedet. En god times massage kan forny ens energi og give overskud til resten af ugen.

Ud i naturen

Selvom efteråret ofte byder på regn og slud, så er der også noget ufattelig smukt over den danske natur i efteråret. Så på med vandreskoene, og ud at nyde den danske natur. I Danmark er der en masse gratis shelters rundt omkring i landet, som man frit kan benytte sig af og tage en dejlig overnatning i naturen.

Tænd op for bålet og medbring skumfiduser, så kan det næsten ikke gå galt.

At tage i naturen er en helt anden form for selvforkælelse. Her bliver du ikke forstyrret af alle mulige faktorer, og du kan komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Naturen kaster en helt særlig ro over sig. Det kan stærkt anbefales at lade mobilerne lægge derhjemme.

Se også:
  Sådan får du langt og lækkert hår

To bud som er meget forskellige, og alligevel ikke. Afprøv gerne begge.