Bedøm artiklen

Annoncør: Jungiansk Psykoterapi & Analyse

Er du nysgerrig efter at lære mere om dig selv og udforske de ubevidste sider, som påvirker din dagligdag? Så kan en jungiansk analyse være noget for dig. En jungiansk analyse er en terapiform, som er udbredt over hele verden, og som også bliver mere og mere populær herhjemme.

Samtaler med en professionel psykoterapeut

En jungiansk analyse bygger på samtaler med en professionel psykoterapeut, som tager udgangspunkt i den terapiform, som den populære schweiziske psykiater C.G. Jung udviklede i starten af 1900-tallet.

I disse samtaler vil du sammen med psykoterapeuten søge at udforske dig selv, hvor der lægges stor vægt på at udvide din bevidsthed og lære mere om de ubevidste sider af dig selv.

C.G. Jung antog nemlig, at langt største delen af dit selv gemmer sig uden for, det er dig bevidst, hvorfor du gennem udvidelsen af din bevidst kan opnå større indsigt i dig selv.

Det forstås bedst ved at se sindet som et isbjerg. Du kender sikkert til den lignelse, at kun en lille del af isbjerget befinder sig over vandet, hvor det er synligt for det blotte øje, mens langt størstedelen af isbjerget skal findes og opdages under overfladen, hvor du ikke umiddelbart kan se det.

Netop denne udforskning af det, der gemmer sig under overfladen, er det centrale i en jungiansk analyse.

Sådan foregår terapi med jungiansk analyse

Under en jungiansk analyse er det udelukkende dig, som er i centrum. Sammen med psykoterapeuten vil du komme til at snakke om dine egne oplevelser og erfaringer, og du vil i disse samtaler møde stor forståelse og empati.

Se også:
  Massagestol kan hjælpe dig af med spændinger og hævelser

Gennem samtaler om dine oplevelser i livet vil du sammen med psykoterapeuten komme nærmere at forstå en eventuel sammenhæng med dine oplevelser og de problemer, som du eventuelt har oplevet i livet senere hen og lige nu.