Bedøm artiklen

Annoncør: Vinova

En flaske vin er ofte at finde på middagsbordet en søndag aften, mens de smagfulde dråber også er en vigtig del af enhver stor begivenhed, hvor noget helt specielt skal fejres.

Vin er populært blandt størstedelen af den danske befolkning, og der findes næsten ikke en begivenhed, hvor den ene eller den anden vin ikke passer ind.

Men hvordan er det lige med vin og bæredygtighed? Når du køber en god vin i eksempelvis supermarkedet, er vinen som udgangspunkt ikke produceret på hverken en bæredygtig eller økologisk måde.

Så hvad gør du, hvis du har en passion for at spise og drikke bæredygtigt og økologisk, mens du på samme tid ikke kan holde dig fra de gode vine? I stedet for at gå efter de traditionelle vine, bør du i stedet vælge biodynamisk og økologisk vin.

Du kan købe biodynamisk og økologisk vin her, hvor du finder et stort udvalg af gode flasker, som alle er kommet til verden med en større respekt for naturen.

Hvad er biodynamisk og økologisk vin?

Det bliver mere og mere populært at købe mad, som er dyrket økologisk og med respekt for naturen, og det er denne livsstil, du kan tage med dig ved at vælge biodynamisk og økologisk vin, når du gerne vil hygge dig en søndag aften eller i forbindelse med en speciel dag.

Økologisk vin er vin, der er dyrket uden brug af sprøjtemidler, hvorfor aftrykket på det omkringliggende miljø og dyreliv er langt mindre.

Biodynamisk vin kræver en længere introduktion, men det kan kort sagt siges, at biodynamisk vin er vin, der er dyrket efter biodynamiske principper, hvor omtanken for naturen og miljøet er i centrum.

Se også:
  Økologisk børnesengetøj med flotte mønstre

Ved at købe biodynamisk og økologisk vin er du altså med til at spare naturen og miljøet for det pres, som normal dyrkning udsætter det for.