Bedøm artiklen

Mange mener, at både forbruger, varme og elpriserne er på vej i vejret. Hvor længe dette varer, er svært at sige og det er ingen, som kan give et endelig svar på. Ligeledes er det udenfor din kontrol. Så hvad kan du gøre, for at imødekomme de trange tider? I stedet for at bekymre dig om de forhold, som påvirker priserne og får dem til at svinge frem og tilbage, er det mere vigtig at fokusere på, hvilke lavpraktiske tiltag du kan benytte for at spare penge. Derfor får du her nogle råd til, hvordan du kan sikre din bolig mod stadig stigende priser.

Sparsommelige metoder – lær af fortiden

Selvom det kan føles voldsomt at varme og elregningen er begyndt at stikke af, så er det ikke første gang at dette sker for danskerne – langt fra. Historien er præget af svingende gaspriser, som et resultat af, at udbuddet også svinger meget. Derfor er det logisk at se tilbage på, hvad man har gjort, de gange priserne er gået den forkerte vej tidligere. Her får du 3 hurtige og lavpraktiske råd:

  1. Køb en ”halmboks” eller sæt gryden under dynen for at koge færdig. Når først vandet koger, kan du lade gryden stå uden blus og varme maden færdig – det tager længere tid, men er billigere.

  2. Tag kortere bade og spar dermed på den varme hane.

  3. Sørg for at vinduer og døre er lukket og reparér eventuelle utætheder.

Den drastiske metode –bliv uafhængig

Du kan naturligvis gå endnu længere for at blive uafhængig af stigende elpriser. Dette gør du ved at få lavet et solcelle tag af eksperter, som f.eks. Easygreen – se Referencer på solcelleanlæg vi har installeret. På denne måde kan du vende kinden til, når folk prøver at bekymre dig med stigende priser.

Se også:
  7 tips til en stilfuld renovation af dit badeværelse