Bedøm artiklen

Annoncør: Givskud Zoo

En tur i Jyllands største dyrepark GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA byder på køresafari, gåture, særudstillinger, sjove aktiviteter og hygge for hele familien og par på tur.

Når weekender og ferieturene skal planlægges, er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA et rigtig godt bud på en skøn udflugtsmulighed både for familier med børn og par på tur uden børn.

Parken fylder ca. 65 hektar og huser flere hundrede dyr fra hele verden, så sæt god tid af til et besøg.
Får du ikke nok ved et besøg, kan du med et årskort eller et kulturårskort til parken komme så tit, du vil og samtidig få gode rabatter og mulighed for at tage med på særlige ture bag kulisserne. Og du kan godt vente at opleve noget nyt hver eneste gang.

I vores Zoo veksler gæster mellem at gå rundt ad hyggelige stier og opleve dyrene på tæt hold. Tager du traveskoene på og går hele vejen rundt i parken, er det en tur på godt seks kilometer.
Derudover er der spændende safariruter, hvor du fra din egen bil kan se dyrene gå lige forbi. Og måske må du holde og vente på, at den store bisontyr passerer vejen.

Det er muligt at opleve dyr fra blandt andet Asien, Afrika og Sydamerika – såsom elefanter, gorillaer og brillebjørne. Selvfølgelig skal du heller ikke snyde dig selv for en tur i parkens store løveanlæg, hvor du som det eneste sted i Danmark kører inde blandt de farlige rovdyr.

Udover de mange dyr byder GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA på flere særlige udstillinger for eksempel om plastikforurening og biodiversitet.

Se også:
  Sådan skaber du en uforglemmelig firmajulefrokost

Og så må du ikke glemme en virkelig publikumsfavorit; dinosaurparken med fortidens giganter. Det er Danmarks største udstilling af dinosaurer med over 50 modeller i naturlig størrelse – lige fra den farlige Tyrannosaurus rex til den kæmpestore Argentinosaurus.

Til pauser på udflugten er der flere spisesteder i parken, som byder på lækker mad.
Der er også små oaser, hvor du kan slappe af, nyde medbragt mad og en kop kaffe.

Trænger forældre til et hvil, kan man slippe børnene løs ved de store legeområder med blandt andet det ni meter høje legetårn Skywalk, trampoliner, legeområde for de mindste og redskaber til børn med handicap som for eksempel kørestolsgynger.
Og børnene kan også give sig i kast med sjove aktiviteter som guldgravning i tipilejren og fossiljagt i dinosaurlejren.

Vi ønsker dig en vildt god dag i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA.