Bedøm artiklen

Hvis du vil planlægge en sjov aktivitet, både for børn såvel som voksne, kan lasergame være en rigtig fornuftig løsning. Alle kan være med, når der kæmpes en action-pakket kamp om håneretten holdene imellem. Lasergame giver mulighed for at udleve den indre soldat under guidede forhold, og det er en aktivitet, der garanterer en oplevelsesrig og mindeværdig dag for alle. Her kan du få en smule indblik i konceptet, så du kan give dig i kast med planlægningen af dagen.

 

Sådan foregår spillet

Lasergame, også kendt som Laser Tag, er et ufarligt skydespil, der går ud på at skyde hinanden med infrarød laser. Spillet er opfundet af det amerikanske militær i 80’erne i forbindelse med kamptræning, så det er alligevel en relativt autentisk oplevelse, som venter jer. Man spiller som udgangspunkt i to hold på forskellige baner, hvor alle har både lasergevær samt en modtager, de andre skal skyde efter. På udstyret kan man holde øje med sin egen statistik, der bl.a. viser tilbageværende liv, magasiner, missede skud mv. Lasergames popularitet er fortsat stigende, og I kan kaste jer ud i spillet mange steder rundt omkring i andet. Hvis I bor i Hovedstadsområdet, kan I følge linket og finde et godt bud på lasergame i København.

 

Lasergames fordele

Lasergame er den lidt mere børnevenlige pendant til paintball, da man her kan være med allerede fra 10-års alderen. Spillet har også den store fordel, at det ikke gør ondt at blive ramt, hvilket jo adskiller sig en smule fra paintballsporten. Dermed er lasergame oplagt til børnefødselsdage, SFO-ture eller lign., hvor deltagerne med garanti vil huske tilbage på aktiviteten med et smil. Samarbejde er en væsentlig del af spillet, hvorfor spillet også kan være godt til at styrke relationer – både for klassekammerater og arbejdskollegaer. Lasergame har samtidig også den fordel, at det er lidt billigere end paintball. Summa summarum er lasergame et genialt spil, som stort set alle kan have glæde af.

Se også:
  Horsens: Sådan holder du styr på lokalnyhederne