Bedøm artiklen

Mange af os har en hel liste med drømmedestinationer, som vi bare skal nå at besøge, inden det er for sent. Uanset destinationen vil det være synd at lade det blive ved en drøm, og derfor kan du her få gode idéer til, hvordan du bedst muligt finansierer din drømmerejse, så du hverken skal nøjes, mens du er afsted, og så du samtidig undgår at være fuldstændig flad, når først hverdagen begynder igen. Læs med her og bliv meget klogere på, hvordan du bedst og klogest muligt finansierer din drømmerejse.

Spar op

Hvis du ved, at der i den nærmeste fremtid foreligger planer om din drømmerejse, kan det være en rigtig fornuftig idé at begynde at spare op. Det lyder måske helt grundlæggende, men ikke desto mindre kan du, hvis du sætter din opsparing lidt i system, komme rigtig langt med den metode. Et første skridt kan være at forholde dig til din månedlige indkomst, samt hvad du har tilbage, når alle de faste udgifter er betalt. Hvad vil du reelt set kunne lægge til side om måneden? Det næste, du bør stille skarpt på, er, om du har nogle dyre vaner, som du kunne skære ned på og derved få et større råderum på din rejse. Ryger du? Prøv at ryge lidt mindre, og for hver cigaret, du ikke ryger, kan du glæde dig ekstra meget til din rejse. Har du et overforbrug af chokolade? Skær ned – enten helt eller bare lidt. Selv de mindste ofringer viser sig på din rejsekonto, som forhåbentligt vokser støt frem til rejsen, hvis du gør dig lidt umage med at spare op.

Se også:
  At rejse er at leve - hop ud i det

Kviklån

En anden rigtig god metode til at få en bekymringsfri rejse er at optage et kviklån. Med et kviklån slipper du for at skulle til møde i banken, og som navnet antyder, kan du hurtigt få fingrene i dine penge. Derudover kan du ansøge om lånet online, hvilket både er nemt og hurtigt. Du kan ansøge om alt fra små beløb op til beløb på omkring 15-20.000,-, og det er altså en meget fleksibel lånemetode. Find danske kviklån her. Siden er opstillet meget overskueligt, og det kræver hverken ret meget tid eller energi, før du har sat dig ind i stoffet og er klar til at optage lånet.

Work and travel

Den sidste finansieringsmetode, som vi skal ind over her, er lidt anderledes end de øvrige to. Her er der nemlig tale om en helt anden måde at rejse på, nemlig idéen om, at du rejser til din drømmedestination og finder et arbejde, som kan betale dit ophold. Der er mange fordele ved denne metode. Først og fremmest behøver du hverken at spare ret meget op eller at optage lån, og samtidig vil du sandsynligvis få et helt andet og meget mere nuanceret billede af den kultur, du er rejst ind i. Får du arbejde et sted, hvor du skal snakke det lokale sprog, vil det naturligvis også gøre, at dit sprog bliver væsentligt bedre end ellers.