Bedøm artiklen

Mange danskere vælger at flyve syd på, når sommerferien melder sin ankomst. Ferierne bliver som regel booket allerede omkring juletid, da det er her, rejserne og flybilletterne ofte er billigst. Mange vælger også at leje eller købe ferieboliger, da der er visse fordele i at have sådan en til rådighed, når man holder ferie. Men hvor tager danskerne så hen, når vi skal på ferie? Jo, det er meget simpelt; den foretrukne destination hedder nemlig Spanien. Danskerne er vilde med at rejse, og vi rejser oftest til det solrige land. Det er ikke skiferien, der trækker allermest, men snarere en blanding af storbyferie, solrige strande og kolde cervezas  og tapas.Der er mange flere gode grunde til at rejse til Spanien, og dem kan du læse mere om nedenfor.

Derfor rejser danskerne til Spanien

Danskerne rejser oftest til Spanien, og det er ikke kun for at ligge på en strand og dase dagen lang. Selvom dette ellers er opskriften på en optimal ferie for mange, så er der også mange andre ting at lave i Spanien. Spanien har nemlig et utal af destinationer, som kan gøre din ferie endnu bedre. Du kan nemlig still enhver sult, hvad enten det er mad, kultur eller eventyrlysten, der hiver i dig. Barcelona, Malaga, Costa del Sol, Ibiza, og vi kunne blive ved. Der findes helt sikkert en destination i Spanien, som vil passe helt perfekt til lige netop den type ferie, du gerne vil holde. Barcelona byder bl.a. på en masse kultur i form af arkitektur i den gamle bydel Las Ramblas. Derudover kan du være sikker på, at stille tørsten med en iskold cerveza eller smage den frugtige vin sangria. Malaga er også et godt bud til den kulturelt interesserede, da det er her Picasso er født. Den berømte kunstner er inspirationen bag mange af de gallerier, som er opført i byen, og du kan bl.a. også tage på Picasso-museum eller besøge det mauriske fort Alcazaba. Er man mere til en ungdomsferie med travlt natteliv, så kan dette også sagtens lade sig gøre. Ibiza er især en af ungdommens foretrukne destinationer, og de mange fester har gjort øen til en specielt populær destination.

Se også:
  Vandaktiviteter i Sunny Beach

Fordel ved en feriebolig

Der er mange måder at holde sin ferie på, og man skal også huske at bestille hotel, hostel eller noget helt tredje. Det kan ofte være en længere proces, og man kan være så uheldig, at bookningen ikke matcher ens forhåbninger. Måske bor der larmende gæster overfor? Måske er værelset i ringere stand end forventet? Dette kan du undgå med en feriebolig. Med en feriebolig undgår du besværet med at booke opholdet, og du kan samtidig holde ferie i eget tempo, da du ikke er styret af fastsatte måltider og check-in og check-ud. Du kan i øvrigt nyde fordel af, at ferieboliger oftest er store, og du kan derfor tage både venner og familie med, så ferien bliver endnu bedre!
Kunne du tænke dig en feriebolig i syden? Så køb hus i Spanien og nyd din ferie, lige når det passer dig!