Bedøm artiklen

Noget af det, som mange danskere nyder i fulde drag under den længe ventede ferie, er at spille golf. Det er afslappende, afstressende, og så får det tankerne til at falde til ro. Det kan dog hurtigt komme til at blive et irritationsmoment, hvis bolden bliver væk og bare er umulig at finde igen. Det kan hurtigt ødelæggende en afslappende eftermiddag, hvis man skal bruge flere timer på at lede efter en golfbold.

Hjælpemidler kan gøre det meget lettere at finde golfbolden

Der er dog råd at hente og nye muligheder på vej. Man kan både få golfbolde, der er særligt lette at finde, og man kan få hjælpemidler, der gør det lettere at finde de almindelige golfbolde.

Lysende golfbolde er lette at finde

Man kan få lysende golfbolde, der simpelthen lyser op, når de er skudt afsted. Derved bliver de pludselig meget nemmere at finde, hvis de eksempelvis er trillet ned under en busk eller mellem nogle blade.

Specielle briller får boldene til at lyse op

Man kan også få nogle smarte briller, der gør det nemmere at finde golfbolden. Brillerne er designet med blåt glas, der får de kridhvide golfbolde til at lyse op, når man kigger i deres retning. De bliver derfor utroligt lette at finde uanset hvordan, de ligger.

Disse råd kunne mange danskere godt gøre brug af, hvis de vil spare sig den ærgerlige tid på at lede efter golfbolde. Har man sine egne bolde, så ved man også, hvor dyre de er. Dette er dog snart ikke de eneste hjælpemidler, der skal gøre det lettere at finde forsvundne golfbolde.

Se også:
  Hold ferie i Danmark

Se også, hvilke destinationer der er de mest populære som golfrejser på golfavisen i denne artikel.

Find golfbolden på få sekunder med golfbolde med GPS

Der udvikles i fuld fart på golfbolde med GPS. Når de bliver en realitet, er det helt slut med at lede efter boldene. Man kan nemlig lokalisere dem lige med det samme og blot gå over og samle dem op. Golfverdenen venter i spænding på de nye golfbolde.

Hold dig opdateret med alt inden for golf verdenen på Meregolf.dk.

Spar penge på biludgifterne – dog ikke til og fra golftræning

Er man typen, der gerne vil have styr på tingene, såsom golfboldene, så er man måske også typen, der gerne vil have styr på bilen.  Der er rigtig mange steder, hvor man som bilejer kan spare penge, blot ved at have styr på sit papirarbejde eller kørselsvaner. Der kan blandt andet trækkes kørsel fra, såfremt det er arbejdsrelateret kørsel. Læs mere om mulighederne inden for tips til bilejeren på Sundhedibilen.dk.