4.5 (90%) 2 votes

En fly forsinkelse er ikke rar at skulle døje med, hverken når du står midt i situationen eller senere hen, når du står og eventuelt skal forsøge at blive kompenseret for det besvær, forsinkelsen har medført. Heldigvis findes der dog en række råd og værktøjer, samt søde folk, der kan hjælpe dig videre fra den besværlige redelighed.

Dine rettigheder er værd at kende til

Som kunde hos et flyselskab og som flypassager har du naturligvis en række rettigheder og krav, der gør sig gældende. Det er altid en god ide at holde sig opdateret på disse, også så du ved, hvornår du kan kræve godtgørelse og være i den gode ret til det. Desværre er der nemlig mange, der ikke får indgivet deres klage over en flyforsinkelse, selvom de egentlig selv har deres på det rene. Faktisk kan du op til tre år efter flyafgangen stadig gå ind og melde det ind, hvorfor du måske nu bør gå ind og undersøge, hvorvidt du har haft en oplevelse med forsinkelse, som kan være berettiget til kompensation.

Har du i løbet af de sidste tre år oplevet problemer med et forsinket fly, kan du passende følge linket her og udforme din klage, så der retmæssigt kan gøres noget ved problematikken. Det behøver nemlig hverken at være svært eller tidskrævende få styr på sagerne.

Nemt og enkelt, når blot du kender til din flyafgang

Følger du linket fra afsnittet ovenover i forbindelse med fly forsinkelse, kommer du til en side, der er nem og overskuelig. Du vil således blot blive bedt om at indtaste oplysninger omkring det fly, du har været med, som ikke har kunnet flyve til tiden. Det er her vigtigt, at du har styr på eventuelle mellemlandinger samt dato, flyselskab of flynummer. Har du de oplysninger, er den sag hurtigt klaret.

Se også:
  Sådan kommer du på en billigere ferie