Bedøm artiklen

For mange har drømmen om en safari i Afrika været øverst på ønskesedlen i mange år. Ja, for de fleste starter den måske allerede i barndommen. Mulighederne for enestående oplevelser i Afrika er også overvældende for mange, og det gælder uanset alder og ønsker. Hos Africa Tours i Herning sammensætter de safarirejser skræddersyet efter hver gæsts behov, og laver blandt andet både seniorrejser, badeferie og ren safari.

Safari i Tanzania eller Kenya

Man kan tage på big five safari i Serengeti National Park i Tanzania, eller på safarirejse til fantastiske Kenya. Disse to lande bliver af de fleste kåret som verdens bedste safarilande. Det skyldes hovedsageligt, at det er fra Tanzania til Kenya den store gnu- og zebravandring, også kendt som migration, foregår. Migration er ofte det man ser i utallige dokumentarer og tv-programmer om Afrika.

Sydafrika byder på safari, kultur og historie

Det er ikke kun i disse områder, at der er mulighed for storslåede safarioplevelser. I Sydafrika er der rig mulighed for at komme på big five safari med elefanter, løver, bøfler, leoparder og næsehorn i kikkerten. Samtidig vil du også kunne se de majestætiske giraffer, forvirrede zebraer og de smukke antiloper. Oplev også den sprudlende afrikanske kultur og deres rige historie. Man kan både møde den klassiske stammekultur i de små landsbyer og den moderne afrikanske kultur, du finder i Sydafrika. Den moderne kultur er en sammensmeltning af de forskellige kulturer, der i mange år har påvirket store dele af Afrika.

Overvældende landskaber og gamle hulemalerier

I den sydlige del af Afrika er der udover safarier, også mange muligheder for at se Afrikas overvældende landskaber. I Namibia finder man Sossusvlei og Deadvlei i den vidtrækkende Namibørken. Her er der på trods af de tørre tilstande gode muligheder for at få safarioplevelser. I området ved Twyvelfontein kan man imellem de mange klipper finde hulemalerier- og udskæringer, der er op til 6.000 år gamle.

Se også:
  Lån penge til drømmeferien: Sådan gør du

Fra familieferie til seniorrejse

Med så bredt et udvalg af muligheder for uforglemmelige oplevelser kan det være svært at pejle sig ind på, hvad den perfekte rejse skal indeholde. Ikke mindst fordi så stor en rejse for mange er en enestående oplevelse. Africa Tours har sammensat flere rejser, hvor der blandt andet er familierejser og seniorrejser. De giver også mulighed for selv at sammensætte rejser, der opfylder alle de drømme, man måtte have – barn som voksen. Samtidig kan de guide jer igennem den tvivl, der måtte være i forbindelse med en rejse til Afrika, og hjælpe med at opklare nogle af de skrøner, der findes om Afrika. For eksempel er det ikke alle steder i Afrika der er risiko for malaria. Man bor desuden også rigtigt lækkert på en safarirejse. Indlogeringerne man kommer på med Africa Tours er af højeste kvalitet med behagelige senge, god mad og lækre badeværelser. Hvis du er interesseret og ønsker at finde mere inspiration til hvordan en safari med Africa Tours kunne se ud for dig og din familie eller venner, så kan du læse mere på https://www.africatours.dk/