Bedøm artiklen

Du kan rejse rundt i verden på mange måder, og nu er det også muligt at udforske selv de fjerneste steder på kloden, samtidig med at du får fornøjelsen af at nyde golfspillet på nogle af de bedste baner.

Rejsebureauer er der nok af. De klassiske charterselskaber sender et hav af turister afsted til de samme byer og strande år efter år, men vil du skille dig ud fra mængden med den perfekte ferie, hvor du kan kombinere golfspil med kulinariske oplevelser og kulturelle seværdigheder, er en golfrejse måske noget for dig.

Når man tager på en større ferie eller rejse, er det ofte rart, at der på forhånd er styr på både fly, transport og hotel. På den måde bliver det nemlig muligt at koncentrere sig om at nyde alle de store oplevelser, turen byder på.

Elsker du at spille golf, vil du derfor formentlig kunne finde stor tilfredsstillelse i at booke din næste ferie hos ClassicGolf, som er et dedikeret rejsebureau med deres gæsters behov i fokus.

ClassicGolf samarbejder med alt fra flyselskaber, biludlejningsfirmaer og hoteller til store golfbaner i hele verden, så du kan komme til at nyde godt af en perfekt tur, hvor du blot skal sørge for at have kræfter til at slå de bedst mulige slag på banerne.

Stort udvalg af rejseformer

Det er selvfølgelig muligt at booke forskellige typer golfrejser, som kan tilpasses dine behov og ønsker. Eksempelvis kan du tage på golfskole i Portugal, hvor rammerne er gode for at forbedre dit golfsving.

Se også:
  Inden du rejser ud, så vær opmærksom på reglerne for din håndbagage

Er du mere til et længere ophold, hvor du får havudsigt, eftermiddagssol, socialt samvær og masser af golf, er et longstay på Solkysten i Spanien måske noget for dig. Denne type rejse er en populær ferieform, hvor du får en skræddersyet tur, som typisk varer fire uger – men som selvfølgelig kan tilpasses.

Det er også muligt at booke en golfoplevelse for livet på en af luksusturene i det store udland. Her er den spanske Costa del Sol igen en populær destination, men også Portugal, Italien, Marokko, Tyrkiet og sågar Sydafrika er blandt de mange lande, hvor du kan nyde en ferie, som er præget af luksus på både hotel og golfbaner.

Desuden tilbyder ClassicGolf også matchture, som er for alle. Denne type ture er planlagt hjemmefra, og alt fra flybilleetter, hotelbooking, teetider, transport og turneringer er tilrettelagt for dig. Denne type rejse er for dig, som kan lide at finde tid til at spille golf, men også for dig der sætter pris på socialt samvær.

Udover de lande, der allerede er nævnt i denne artikel, råder ClassicGolf også over mulighederne for, at du kan komme på golfrejse i blandt andet Thailand, Mauritius, Dubai, Den Dominikanske Republik eller Grækenland, så med andre ord er det nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvor din næste golfrejse går hen.

Vil du vide mere om de forskellige slags golfrejser rundt i hele verden, er ClassicGolf altid behjælpelige med at informere dig grundigt, inden rejsen planlægges.