Bedøm artiklen

Hvis du rejser på ungdomsrejse til Sunny Beach er der masser af mulighed for at få slukket tørsten i øl og danset natten lang. Om dagen mest står det derimod ofte mest på sol og strand. Men hvis du nu har lidt mere energi end til blot at ligge og snorke på en solstol, så kan du udnytte nogle af de mange muligheder for sjove og anderledes oplevelser på og i vandet som Sunny Beach byder på.

 

Stranden i Sunny Beach er den længste – og efter sigende – bedste strand langs hele Burgaskysten. Vandet er lavvandet og sandet et finkornet. Derudover er stranden prydet med solstole og parasoller, som du kan leje, hvis du har behov for at opholde dig lidt i skygge en dag. Men udover at ligge på solstolen er der altså meget andet, som du kan bruge tiden på, når du er i Sunny Beach:

 

  • Vandsport

Langs den næsten 8 km lange strand findes et stort udbud af vandsportsmuligheder. Hvis du er frisk, kan du kaste du i parasailing, jetski, vandski eller noget helt fjerde, som med garanti vil give dig et sus af adrenalin.

 

  • Vandland
    Hvis du og dine venner en dag har brug for et afbræk fra stranden og havvandet, så kan I springe på en gratis shuttlebus, som kan kører jer til Bulgariens ældste vandland, Aqua Park. Der finder I 30 forskellige vandattraktioner, eksempelvis lazy river bane, bølgepool og forskellige vandrutsjebaner. Samtidig er der mulighed for at tage sig en lille lur midt på dagen, hvis aftenen før blev lidt for festlig. Der er nemlig også liggestole rundt omkring i vandlandet.
Se også:
  Bliv koblet af hverdagen på en afslappende ferie

 

  • Bådture
    Hvis dig og vennerne efterhånden er blevet lidt trætte af at være i vandet, så kan I jo tage en tur ovenpå vandet. Der findes nemlig mange forskellige slags bådture i Sunny Beach. Der er ture, som henvender sig til børnefamilier, hvor man sejler på et piratskib, og ture, som henvender sig til de unge, festglade mennesker. I kan nemlig komme om bord på en partybåd, hvor der er masser af fest og farver. Så kan I holde endnu en fest – denne gang bare flydende.

 

  • Snorkle
    Hvis I har fået fest nok for en tid, så kan et forslag være at nyde det liv, som findes i vandet. Lej et par dykkerbriller, en snorkel og et par dykkerfødder, og svøm rundt og se, hvad der gemmer sig af flotte fisk og fine koraller under havets overflade.

 

Ligesom når man ellers opholder sig i vand, så husk ikke at svømme for langt væk fra kysten. Man kan hurtigt glemme at lægge mærke til, hvor langt man er svømmet, når man er optaget at af snorkle. Derudover så tag en ven med ud og snorkle eller sørg for, at din ven er opmærksom på, hvor du er henne, når du snorkler rundt. Bare for en sikkerhedsskyld.

 

Udover vandaktiviteterne, så findes der også en lang række andre aktiviteter, hvis man er træt af alt det vandplaskeri. Så det burde være muligt at få nogle oplevelsesrige feriedage i Sunny Beach.