Bedøm artiklen

 ABUS er et velkendt og klassisk mærke indenfor cykelhjelme. De er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, de nyeste teknologier og et yderst professionelt design. De har altid haft stor fokus på sikkerheden og har lavet kvalitetshjelme i rigtig mange år efterhånden. Sikkerheden er i hvert fald i top, og det samme er kvaliteten. Abus’ sigende motto er: ”Sikkerhed er afhængig af kvalitet”, og deres cykelhjelme bliver lavet med ekstra sikkerhed i forhold til mange andre cykelhjelme som vi har på markedet. Ikke nok med, at der er fokus på kvalitet og sikkerhed, er cykelhjelmene fra Abus også komfortable til alle.

 

En cykelhjælp fra Abus er en rigtig god investering, og kan købes her, hvis man vil have en cykelhjelm med en holdbarhed over lang tid, og når man så samtidig tænker på den sikkerhed, man finder i deres produkter. Sikkerhed er vigtigt, så man slipper for en grim skade på ens hoved! Alle studier af sikkerhed i trafikken viser også, at man med brug af en cykelhjelm har en markant mindre risiko for at få skader, der vil vare for livet, hvis man skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke. Med en Abus cykelhjelm er der en garanti for, at sikkerheden er sat allerøverst på dagsordenen.

 

Hos Abus kan man finde mange forskellige modeller af cykelhjelme. Uanset om man har brug for en skaterhjelm, en Bell cykelhjelm til racercyklen, sit barns første cykelhjelm, en moderigtig cykelhjem eller urban- eller city hjelme, kan de findes hos Abus, både til mænd, kvinder og børn – man kan eksempelvis også få nogle med indbygget lys og ”solskærm”. Der er altså rig mulighed for at finde en cykelhjelm, der både har en god komfort, sikkerhed og passer til ens behov. De giver en god luftighed for hovedbunden, og der er gode muligheder for at indstille hjelmen, så den sidder helt perfekt på hovedet.

Se også:
  Gode tips til at komme i gang med træningen, holde koncentrationen og se hurtige fremskridt