Bedøm artiklen

Der er gældende regler for al håndbagage, når man rejser ud i verden. Reglerne kan dog være forskellige, afhængigt af hvilket flyselskab, du skal rejse med. Så forinden du skal rejse, bør du checke op på, om du også ligger inde med det rette rejseudstyr i størrelsen som kuffert og håndtaske m.m.

Alt hvad du skal vide om håndbagage regler

Her kan du finde alt om håndbagage regler fra selskab til selskab. Men også hvor meget væsker du må medbringe og hvorledes du skal opbevare det på flyrejsen. Men du finder også alt andet info om andet udstyr, du ønsker medbragt. Måske det kan være ski, outdoor udstyr eller lignende. Medbragte klapvogne til børn kan også være yderst relevant at følge op på. Mere om du må medbringe den, I allerede har eller skal ud og investerer i en i en lettere udgave. For det kan hurtigt gribe om sig med ekstra udgifter for overvægt m.m.

Pak med omtanke

Afhængigt af hvad du skal have med af bagage til din ferie, er det vigtigt at du har det rette udstyr. Det kan f.eks. være en ordentlig kuffert, som også kan tåle noget. Har du etc. ting i din kuffert som kan gå i stykker, så pak det godt ind i etc. et håndklæde i en hårdfør kuffert. For materialet på en kuffert har også stor betydning for, at dine ting ikke går i stykker. Ligeledes sker det, at ved pakning af et fly, kan kufferter m.m. godt kastes undervejs på transporten ud til flyet. Men pakning af et fly skal gå hurtigt, så til tider kan det medføre en skadet kuffert eller andet ødelagt udstyr, som selvfølgelig erstattes efter gældende regler på området. Du skal dog huske, at anmelde det hos det flyselskab, du rejser med. For netop ikke at overskride gældende klagefrist som er 7 dage.

Se også:
  Derfor bør turen gå til Asien

Børnenes badeudstyr skal selvfølgelig med

Badeudstyr og gode sko er altid oplagt at medbringe på en ferie. Det gælder også børnenes udstyr. Det kan selvfølgelig fylde meget, men igen så kan man jo spare lidt på familiens tøj. For man kan altid skylle lidt tøj op og hænge det ud. For det tørrer hurtigt i varmen.