Bedøm artiklen

Har uheldet været ude, og skærmen er gået i stykker? Det er desværre noget, som af og til kan ske for mange af os, når vi har computeren med på farten. Det kan nemt ske under transporten, men det sker jo desværre også af og til, at man enten taber noget ned på computeren, eller at man måske kommer til at trykke lidt for hårdt på skærmen – og så er der selvfølgelig også de situationer, hvor det sker helt uforklarligt.

Hvad end årsagen er, så er en bærbar computer ikke meget værd, når skærmen er gået i stykker.

Få den repareret

I disse situationer handler det blot om at få fikset problemet hurtigst muligt, så man igen kan komme i gang med at bruge computeren til arbejde, studie og underholdning. Det er dog de færreste af os, som selv kan løse denne type problemer, og i de tilfælde handler det om at finde et sted, som tilbyder reparation af computerskærm.  Ved de rette steder er det heldigvis en overraskende simpel sag, hvor man blot afleverer den ved reparatøren, og indenfor få dage, eller i nogle særtilfælde blot nogle timer, så har man igen en bærbar computer, som er klar til brug.

Reparationen af skærmen er nemlig ikke så problematisk, som man skulle tro – og autoriserede reparatører kan nemlig hurtigt afmontere hele skærmen og installere en ny, hvis det skulle være den nødvendige løsning.

Hvad koster det?

Det afhænger naturligvis af skaden og modellen, men i mange tilfælde vil problemet kunne løses for en pris i omegnen af 1.000 til 1.500 kroner – det kan derfor i næsten alle tilfælde betale sig at få skærmen repareret i stedet for at prøve at anskaffe sig en ny computer til så lav en pris. Er uheldet ude, så bør du derfor med det samme opsøge en autoriseret computer-reparatør, som kan løse problemet for dig.

Se også:
  Det kan du opleve i Holstebro