Bedøm artiklen

Er du klar til at gå sommeren i møde med de vildeste beer pong turneringer og masser af iskolde øl? Måske du skal holde en havefest på én af de varme sommerdage, eller skal du måske holde en stor fødselsdag?

Skal du holde en stor fest for venner og bekendte, så er det vigtigt, at du har udstyret i orden til din fest – især hvis du skal afholde en beer pong turnering. Du skal anskaffe dig et rigtigt beer pong bord, bolde, kopper, masser af øl og kasser med tøris, så du kan køle dine øl til en temperatur, der rimer på “iskold”.

Opskriften på en vild sommerfest lyder derfor på:

  • Beer pong bord med kopper og bolde
  • Øl. Masser af øl!
  • Tøris i kasser – og gerne havehandsker til at håndtere tørisen med
  • En håndfuld venner og bekendte
  • Masser af godt humør

Praktisk beer pong bord med huller

Et beer pong bord i flot design med huller til kopper er et godt bord at bruge til de fester, hvor det går lidt mere vildt for sig. Hullerne i bordet sørger nemlig for, at kopperne ikke vælter, når der bliver skubbet til bordet, eller folk vælter rundt i deres øl-brandert.

Skal du holde en sommerfest i din have, så er bordet med huller også helt perfekt. Alle kender jo efterhånden til det danske vejr, og det kan virkelig komme til at blæse. Som i virkelig komme til at blæse – rigtig meget! Hullerne i bordet sørger for at kopperne ikke vælter midt i en turnering.

Se også:
  Sådan laver du en god flyer

Det flotte design på bordene bidrager også til den gode stemning, og så er det jo bare flot, når man kan stille et bord op i flotte farver, der bidrager til den øvrige pynt ved festen.

 

Få iskolde øl med tøris

Til både festen og den forestående beer pong turnering skal du selvfølgelig bruge en masse øl. Kolde øl! Og hvordan får man bedst iskolde øl på en varm sommerdag? Man bruger selvfølgelig is – masser af is!

Vi vil foreslå, at du anskaffer dig tøris til formålet, fordi det holder i rigtig lang tid, når du skal bruge det til at køle dine øl ned på en varm sommerdag. Tørisen har nemlig en fast kernetemperatur på -79℃, så det skulle gerne kunne holde dine øl kolde. Når isen smelter, så vil den fordampe, hvilket danner en hvid sky, der giver en rigtig fed effekt.

Køb 10 kg billig tøris til køling af øl hos Ølbong, hvor du også finder en masse andre spændende festartikler, som du kan bruge til din sommerfest med vennerne.

 

Gå sommeren i møde med festartikler fra Ølbong

Hos Ølbong.dk finder du alt, hvad du har brug for til din sommerfest: beer pong borde i de rigtige mål, bolde og kopper, drukspil, barudstyr og meget meget mere.