Bedøm artiklen

Der er fordele og ulemper ved stort set alle beslutninger inden mange af livets aspekter – erhverv som personlige. Placering af arbejdsplads og virksomhedens kontor deri inkluderet. Hvis du overvejer at flytte kontoret til Danmarks hovedstad, er der derfor her nogle fordele, som du måske kan inkludere i dine overvejelser.

Effektiv infrastruktur

København har en relativt god infrastruktur, der kan se sig som en fordel for din virksomhed, og måske i særdeleshed dine medarbejdere. Med den effektive og udbredte offentlige transport i store dele af hovedstadsområdet, er der god mulighed for relativt nemt og billigt at komme til og fra kontoret, hvilket måske kan gøre nogle hverdage nemmere internt i din virksomhed. Derudover er der også rig mulighed for samme fordel for eventuelle gæster og samarbejdspartnere der må have sin gang på kontoret. Er der udenlandske gæster, ligger København også relativt tæt på Kastrup lufthavn, så dine gæster måske kan forkorte deres rejsetid.

Hvis du er en virksomhed, der inddrager medarbejdere fra den yngre sektor, der ikke så let kan facilitere en bil, kan dette måske være en endnu større fordel.

Godt byliv

Et godt og rigt byliv kan måske også have en positiv indvirkning på kontoret, potentielt afhængigt af jeres fag. Der er rig mulighed for dine medarbejdere og dig selv, at bevæge dig ud i byen i en pause og hente kaffe eller frokost. Eller lave interne events i virksomheden, der kan styrke samarbejdsevnen og trivslen på kontoret på nogle af byens restauranter, caféer eller måske nogle helt andre faciliteter.

Så har du en drøm om at flytte virksomheden til København, kan du undersøge muligheden for at få professionel til Erhvervsflytning København, der kan hjælpe med mange af de praktiske foranstaltninger, så du og din virksomhed kan få en så gnidningsfri flytning som mulig, og få styr på de ting, der må være i flytningen.

Se også:
  Sådan kan du arbejde optimalt hjemmefra