Bedøm artiklen

At et luksusur kan være en rigtig god investering, kan vi ikke komme udenom. Der findes forskellige kvalitets ure, hvor flere har en høj værdi som samlerobjekt, og der findes mange gode ure, der stiger i værdi år efter år, når blot de passes godt på.

I den økonomiske usikkerhed, vi lever i i dag, er det mindre attraktivt at investere i aktier, valuta eller om obligationer, da det volatile marked er både ustabilt og svært at forudse, hvorfor faste investeringer som mursten, ædelsten og luksusure bliver mere og mere populære.

Derfor kan du med fordel investere i luksusure

Et ur er en personlig ejendel, der dels har en høj værdi, men også er en brugsvare, du har glæde af, mens dine finansielle midler ligger godt beskyttet i urets værdi.

Når du køber et luksusur, så laver du en sikker investering, der ikke i særlig høj grad er påvirket af det øvrige økonomiske marked. Et ur kan tillige have en høj arve- og affektionsværdi, og er noget, du med garanti vil blive meget glad for at eje, mens din investering ligger i ro.

Der findes et enormt stort udvalg af luksusure, mærker og typer, og der ligger hurtigt mange timers interessearbejde i at tilegne sig den rette viden om de mange muligheder for investeringer, ur-markedet byder på. Der findes urmærker – som fx. Rolex – der laver meget få ure af enkelte modeller, hvorfor disse hurtigt bliver attraktive og derved stiger i værdi.

Sådan kommer du i gang

Når du gerne vil investere i luksusure, så bør du først og fremmest sætte dig ind i markedet og i de forskellige typer af ure – samlerobjekter såvel som mere gængse modeller. Du bør kender urenes historie og generelt have en god grundviden for at give dig selv de bedste forudsætninger for at lave en god investering.

På https://urhandlereninvest.dk/ finder du en masse inspiration og læring. Her kan du desuden få kontakt til fagfolk, netværk og eksperter, der kan hjælpe dig i gang med din investeringer.

Se også:
  Leder du efter en elektriker i København?

Viden er vejen frem – det gælder uanset om du vil handle med aktier eller investere i ure.