Bedøm artiklen

Mobiler er skrøbelige, og særligt med telefoner i dyrere prisklasser såsom iPhones, er det vigtigt at beskytte dem grundigt. For at finde det rette iPhone cover er det dog vigtigt at vide, hvad er godt cover skal kunne. Det kan du lære meget mere om her, så du kan blive godt klædt på til valget af dit næste cover.

Alt dette skal dit iPhone cover kunne

Vil du gerne have styr på, hvad et godt iPhone cover skal kunne, kan du med fordel tage et blik på nedenstående liste. Her finder du nemlig et overblik over både lavpraktiske og mere æstetiske aspekter ved et cover:

  • Et godt cover skal beskytte både skærm og bagside. Det betyder ikke nødvendigvis, at dit cover behøver en flap, der kan lukkes ind om skærmer: Typisk er det nok beskyttelse, at coveret går en ekstra millimeter op over skærmen.

  • Det er vigtigt at et cover sidder godt fast på din mobil og altså ikke uden videre falder af. Flere nyere covers fungerer for eksempel med magneter. Vær dog opmærksom på, at det med disse covers kan være svært at få dem af igen.

  • Har du krav til at mobilen skal kunne være i taske eller lomme, kan det for nogle også give mening at orientere sig i tykkelsen på de enkelte covers. For tynde covers kommer dog med risikoen for ringere beskyttelse.

  • Et cover skal naturligvis også passe til din personlige smag og æstetik. Vælg lige det, der passer ind hos dig.

Det hele starter på din shoppingtur

Leder du efter det helt rette cover, der falder i din smag, handler det om at gå i gang med at undersøge udvalget. Det kan for eksempel være online eller i en fysisk forretning. Vælg derefter det som passer bedst med dine ønsker og behov.

Se også:
  Et online lån kan realisere dine drømme