Bedøm artiklen

Danskerne arbejder meget, og derfor er det til tider også et folkefærd, der føler sig stresset. Kan du nikke genkendende til, at hverdagene hurtigt bliver rutinepræget og stressende, så kan det være, at du skal forsøge at finde ud af, hvad du kan gøre anderledes. Man behøver nemlig ikke at føle sig stresset, bare fordi man har mange ting om ørene. Har du muligheden for at arbejde hjemmefra, kan det være, at det er det, du skal prøve kræfter med. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan arbejde optimalt hjemmefra, så overspringshandlingerne ikke ender med at overtage.

Det er vigtigt, at du kan lukke døren til vasketøjet og til opvasken

Når man sidder i hjemmet og arbejder, kan man have en tendens til at lave en masse overspringshandlinger. Når man er på arbejde, har man ikke muligheden for at vaske tøj eller gøre rent, hvorfor det altid skal klares i weekenden. Derfor kan det være fristende at få klaret, når man alligevel er hjemme, men det er dog sjældent en god idé, hvis man også skal nå at arbejde 8 timer. Når du arbejder hjemmefra, er det derfor vigtigt, at du kan lukke døren til vasketøjet og til opvasken. Dette gør du bedst ved at indrette et hjemmekontor, og det behøver hverken at være tids- eller pengekrævende.

Sørg for at have de rette redskaber i hjemmet, så du ikke går i stå

At arbejde hjemme kan blive besværliggjort, hvis man ikke har de samme redskaber, som man har på sit kontor på sin arbejdsplads. Derfor kan det være en god idé at sikre, at du eksempelvis har styr på printerpapir & kopipapir, så du ikke går i stå i dit arbejde, hvis det pludseligt mangler. Køb printerpapir og kopipapir fra Lomax for at undgå at løbe tør midt i det hele – det er altid en god idé at være på forkant med tingene.

Se også:
  Nyt fra Microsoft: Dynamics 365 Business Central