Bedøm artiklen

Skal du en tur til København? Har du blot en enkelt dag at gøre godt med? Så læs med her, hvor du får en guide til en dag i København, der byder på lidt af det hele.

Nyd store kulinariske oplevelser

Der er virkelig mange gode spisesteder i København. Besøg derfor for eksempel en lækker restaurant på Frederiksberg eller Nørrebro. Begge disse steder kan du finde et væld af restauranter, som hver især har en masse at byde på både i forhold til maden og i forhold til stemningen.

Noget af det skønne ved at spise og drikke i København er, at du kan gå på opdagelse i alverdens forskellige køkkener. Hvad enten du har lyst til italiensk, hawaiiansk, dansk eller indisk mad, kan du finde et lækkert spisested, der falder lige i din smag.

Ud over at der er rigtig meget forskelligt at vælge imellem i København, har byen den fordel, at du mange steder kan finde virkelig god mad til meget overkommelige priser. Du behøver altså ikke blive ruineret, blot fordi du vil nyde store kulinariske oplevelser. Så længe du holder dig fra de værste turistfælder i Indre By, kan du snildt spise godt og billigt.

Tag på kanalrundfart

Det er umiskendeligt temmelig turistet, men man kan ikke komme uden om, at det er virkelig hyggeligt at sejle rundt på kanalerne i København. Har du endnu ikke oplevet en kanalrundfart, er det derfor helt sikkert en overvejelse værd at bruge noget tid på netop denne aktivitet.

Når du tager på kanalrundfart, kommer du forbi en lang række forskellige attraktioner i København. Det gælder blandt andet Den sorte Diamant og naturligvis Den Lille Havfrue. Dertil kommer, at du får mulighed for at nyde byen fra vandet, og er vejret med dig, bliver det nærmest ikke bedre.

Inden kanalrundfarten starter, kan du med fordel proviantere lidt. Køb for eksempel en god kop kaffe og lidt snacks med til turen – så bliver det blot endnu hyggeligere.

Se også:
  Tag til Kenya på safari!

Læg vejen forbi Christiania

Hvis ikke benene er alt for trætte efter at have travet rundt i København, bør du tage forbi Christiania og gå en tur. Der er utrolig flot og hyggeligt langs søen på Christiania, og igen: Hvis vejret er med dig, bliver det helt igennem fantastisk.

Noget af det særlige ved Christiania er, at du her finder huse i alverdens former og farver. Det er derfor også en helt særlig oplevelse blot at gå rundt derinde og kigge sig omkring. Ned til vandet ligger nogle af de fineste huse på hele Christiania, så der kan bruges meget tid her.

Ud over at der er virkelig fine huse at kigge på på en spadseretur netop her, gælder det, at der er mange fugle i og omkring søen. For eksempel holder en række svaner til her, og det er med til at gøre det hele endnu hyggeligere. Når du har travet søen rundt, kan du passende slå dig ned ved bredden med en øl eller en lækker kop kaffe i hånden og nyde udsigten.