Bedøm artiklen

Annonce

Der findes en masse forskellige lande i Asien, som har en masse at byde på. Der er eksempelvis Thailand, Vietnam og Cambodja, hvor du kan opleve flotte sandstrande, eksotiske øer, lækker asiatisk mad samt venlige mennesker. Der er også det mere sprudlende Indien, hvor du kan blive overvældet af en masse sanseindtryk og kulturelle begivenheder. Derudover er der et land som Sri Lanka, der har lidt af det hele. Her finder du pulserende storbyliv i Columbo, grøn og frodig natur på midten af øen samt flotte sandstrande med turkisblåt hav på sydkysten.

Der er med andre ord noget for enhver smag, når det handler om rejser til Asien. I de følgende to afsnit af denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan opleve i Asien.

Thailand, Vietnam og Cambodja

Hvis du er lidt nervøs for at rejse, kan en rejse til Thailand anbefales. Thailand er et meget populært rejsemål, og her vil du formentlig ikke føle dig alt for langt væk hjemmefra. Cambodja er en del anderledes, da dette land er mindre vant til turister. Cambodja har til gengæld en masse at byde på i forhold til eksempelvis flotte templer og smuk natur. Vietnam er en populær backpackerdestination, og her tager en stor del af de rejsende en tur fra nord til syd eller omvendt. Nærmere forklaret imellem byerne Hanoi og Ho Chi Minh.

Indien og Sri Lanka

Indien er først og fremmest kendt for Taj Mahal, som ligger i byen Aggra. Men Indien byder også på flotte strande i regionen Goa, hvor du kan slappe af med en god drink. Sri Lanka er en del mindre kaotisk end Indien, hvor tempoet er mindre. Maden på Sri Lanka minder om indisk, men har alligevel sit eget præg. Sri Lanka er til dig, der sætter pris på flot natur og god mad men også et solidt eventyr.

Se også:
  Er dit fly forsinket?