Bedøm artiklen

Annonce

Den kanariske ferieø Tenerife er en særdeles populær feriedestination. Hvert år ankommer fem millioner besøgende til øen, og det er med god grund. Øen summer af feriestemning, eksotisk paradis, afslapning samt fest og farver. Tenerife er en helt ideel destination for unge, da det er nemt og overskueligt at rejse dertil. Samtidig er du garanteret en oplevelsesrig og komfortabel ferie til studievenlige priser.

Sjove oplevelser og en farverig atmosfære

Tenerife har alt, hvad du behøver for at få en ferie, hvor du både kan slappe af, møde nye mennesker og få fede oplevelser. Book et hotel i en af de mange feriebyer, som ligger langs Tenerifes kyst. Her kan du få serveret lækkert mad hver dag og tage en dukkert i poolen. Kysten tilbyder lækre, hvide strande og et krystalklart vand. Her kan du spille beachvolley, bade, snorkle og meget mere. Er du til surfing, så tag til byen El Medano, hvor du kan møde andre unge og opleve en vaskeægte surfer- og hippiestemning. Prøv også nogle af de mange ferieaktiviteter, som bliver arrangeret for unge i feriebyen, tag i vandland eller oplev Tenerife fra luften med faldskærmsflyvning. I flere af byerne findes der også gode shoppingmuligheder med lækre butikker og mærkevaretøj. Når det kommer til nattelivet, så summer øen af god atmosfære, fest og farver. De mange restauranter tilbyder lækre, kulinariske oplevelser, hvor barerne og diskotekerne byder på hygge, fest og dans. Du kan få serveret en farverigdrink eller prøve en vandpibe med forskellige, eksotiske smage. Nyd den ægte latinostemning, og snyd ikke dig selv for at danse salsa med en af de lokale på diskotekerne.

Se også:
  Sådan kommer du billigt på ferie

Mere om din rejse til Tenerife

På Tenerife vil du konstant være omringet af smuk natur. Øen er kendt for sit varierede landskab, hvor du kan opleve smukke øer, frodige skove, bananplantager, et eksotisk dyreliv, bjerge og vulkaner. Du kan også opleve landets kultur, når du besøger de gamle, hyggelige byer med smuk arkitektur. Læs mere omkring øen og bestil din rejse via dette link.