Bedøm artiklen

Med en travl hverdag, hvor der er meget, der skal nås, kan det være svært at finde tid og overskud til rengøring. Ikke desto mindre er man nødt til at støvsuge af og til, så krummer, støv og jord ikke begynder at hobe sig op. Heldigvis findes der dog typer af støvsugere, der gør hele denne rengøringsproces lettere – så du ikke behøver stresse over manglende tid og overskud.

Støvsugere der letter arbejdsbyrden

En god måde at finde mere ro omkring støvsugningen, er ved at anskaffe sin en støvsuger, der kan være med til at lette arbejdsbyrden og besværet for dig selv. Nedenfor kan du se et par af de støvsugertyper, der kan være særligt oplagte for dig med en travl hverdag.

  • En hånstøvsuger er til dig, der er træt af at slæbe rundt på støvsugeren, der skal trækkes langs gulvet. Med en håndstøvsuger kan du med lethed betjene den med én hånd, og kan komme rundt overalt. Dette er blandt andet i kraft af det ledningsfri design, der gør, at du ikke er afhængig af at ledningen kan nå hen til stikkontakten. Du kan blandt andet lære mere om denne type støvsuger, samt få inspiration ved at kigge på denne håndstøvsuger test.

  • Vil du i en helt anden retning, kan du købe en af den slags støvsugere, der selv kører rundt på egen hånd. På den måde behøver du ikke løfte en finger i forbindelse med rengøringen. Disse fungerer dog bedst i et hjem uden trapper eller pæne tæpper, da der godt kan slides en del på dem. En selvkørende støvsuger er lille og fylder ikke så meget at opbevare, men skal så til gengæld tømmes en del oftere end andre støvsugere.

Se også:
  Dette bør du overveje når du køber bolig for første gang

Hvad end du er til den ene eller den anden støvsuger, er der gode muligheder for lettere, mere overskeulig rengøring.