Bedøm artiklen

Annoncør: Johannes Fog

Foråret nærmer sig, og det betyder, at sommeren også er på vej. Og nøj, hvor vi bare glæder os. Det vil de fleste kunne nikke genkendende til. Med både mørket, vinterkulden og den ubehagelige Corona-virus, der har begrænset os og vendt op og ned på alles liv, så trænger vi vist til en god omgang sommerferie.

Lige præcis af den grund, så findes der vist ikke et bedre tidspunkt end nu at begynde at forberede os til sommerferien. Her kommer nogle tips til nogle af de forberedelser, du kan gøre dig, så du kan regne med en masse gode sommerdage i haven.

Gode havemøbler

Man kommer ikke langt, hvis haven ikke er til at opholde sig i. Det kan ske med noget så simpelt som nogle ordentlige havemøbler. Her er det vigtigt at tænke over, hvad man normalt bruger tiden på i haven.

Er det sociale i fokus? Har man behov for, der er plads til gæster og familiemedlemmer samlet? Så er det havebord og havestole, der skal til.

Er en sommerdag oplagt til at slappe af i haven med en god bog og en masse dejlig sol på kroppe? Så kunne det være en ide at investere i en liggestol, der både er komfortabel og let at pakke op og ned igen.

Forfriskninger

Når man sådan bruger en masse timer i haven på en varm sommerdag, så skal der kold drikkelse og friske snacks til, før det kan blive helt perfekt. I sommerferien er det okay, man forkæler sig selv lidt, så saftevand og sodavand er helt i orden! Med noget koldt drikkelse, der giver et lille sukkerboost kan man rigtig hygge sig.

Se også:
  Stabiliser dine produkter med vandglas

Det er også en god ide med frugt. Det er friskt, det smager godt, og så er det sundt. Og så er det bare om at nyde det.