Bedøm artiklen

Er den gamle sofa ved at have udtjent sin værnepligt? Eller trænger du bare til noget nyt og frisk i stuen? De fleste bruger lidt tid på at overveje, inden de vælger en sofa. Det kan også være lidt svært at bestemme sig. Skal den være af stof eller læder? Hvad er fordelene og ulemperne ved det ene og det andet? Skal du have en sofa, der er nem at rengøre, vil det være oplagt at se nærmere på en lædersofa.

En lædersofa er en pæn og praktisk sofa

Lædersofaer er ofte meget taknemmelige i forhold til almindeligt brug. Spilder børnene på den, kan du blot tørre den over med en fugtig klud, hvorimod det kræver en tekstilrens eller damprens at få pletter af en stofsofa. Hundehår sidder heller ikke fast i en lædersofa. Den eneste vedligeholdelse en lædersofa kræver, udover at blive tørret over af en fugtigt klud, er læder pleje efter behov, så læderet forbliver blødt.

Giv stuen et luksuriøst look med en flot sofa i læder

En lædersofa har et luksuriøst og rustikt look. Den signalerer kvalitetsbevidsthed. Sofaer i læder kommer i mange designs. Mens en topersoners sofa kan være praktisk på lidt plads eller på et kontor, så er der mere komfort i en 3-personers sofa, og endnu mere i en chaiselong, hvor man kan brede sig ud og virkelig flyde om aftenen. Der findes et kæmpe udvalg af billige lædersofaer hos laedersofaer.dk

Lædersofaer findes i mange forskellige farver. De mest populære farver er:

  • Sort
  • Brun
  • Hvid
  • Grå

Den sorte er naturligvis mest praktisk, hvis man har børn, der sviner. De lyse sofaer kan til gengæld se ekstra luksuriøse og stilede ud. I den helt modsatte indretningsstil kan man finde prangende farver såsom:

  • Rød
  • Gul
  • Cognac
Se også:
  Få den trygge base i hus

En sofa med knald på appellerer til den farverige personlighed.