Bedøm artiklen

Ifølge københavnerne selv, så er Frederiksberg den bedste bydel at bo i. Derudover er det også den mest attraktive bydel, og der er flere og flere, der vælger at bosætte sig netop her. Og det er der naturligvis en god grund til. Det er nemlig en bydel i København, der har det hele og hvor du er tæt på alt. Så går du og overvejer, om du skal flytte til Frederiksberg? Så læs med her og bliv klogere på den attraktive bydel.

Hvor god er Frederiksberg?

Bydelen, Frederiksberg, ligger som en lille grøn vatikanstat midt inde i hovedstaden. På en måde er den en del af midtbyen, og så alligevel ikke helt. For Frederiksberg er nemlig sin helt egen – her får du blandt andet en lavere skat og en helt anden politik. Det lyder desuden, at folkeskolerne i denne bydel er gode – og de samme med ældreplejen. Når københavnerne selv skal placere bydelen på en skala ud af 5, scorer den hele 4,2 point. Med andre ord: det skulle være en rigtig god bydel at bo i.

Få det bedste fra begge verdener

Selvom Frederiksberg dog på mange måder ikke er en del af København, så føles det altså stadig som om, at bydelen hører til hovedstaden. Du får nemlig den helt samme storbystemning, du får blot også et sted at bo, der er mere familievenligt, livligt og hyggeligt end midtbyen. Her er der rig mulighed for at bo tæt på jobbet, og ikke mindst centrum, men du bor ikke tæt nok på til at opleve alt larmen og uroen. Man kan vel godt sige, at Frederiksberg formår at give dig det bedste fra begge verdener.

Se også:
  Indret dit hjemmekontor optimalt