Bedøm artiklen

Rigtig mange familier i Danmark har hund. Det er nemlig til stor glæde både for børn og voksne. Går du og overvejer, om din familie skal finde et ekstra medlem? Så er en Malteser et rigtig godt bud. Det er nemlig en meget familievenlig hunderace, som giver mange gode stunder.

En Malteser er perfekt for dem, der foretrækker små hunde

Når det kommer til hunde, fås de i mange størrelser. Hvis du enten er til små hunde, eller kun har plads til en lille en, er en Malteser perfekt. For de er nemlig ganske små, og bliver kun op til 25 cm i højden og vejer et sted mellem 1-3 kg. Så det er altså en hund, der ikke kræver en stor hundekurv eller en kæmpe have. Læs mere, hvis en Malteser lyder som noget for dig. Det er nemlig rart at vide en masse om en bestemt hunderace, før man træffer den endelige afgørelse. For det er naturligvis meget vigtigt, at alle kan komme godt ud af det med hinanden. Både voksne, børn og hunden.

Børn kan lære meget af hunden

Hvis der er noget, en hund er god til at vise, er det kærlighed. Den er lykkelig, når du kommer hjem, om du så har været væk hjemmefra i 10 minutter eller 8 timer. Den kommer hen til dig, når du er ked af det, og den er altid klar til sjov og leg. Det kan vi mennesker bestemt lære noget af. Det er især børn, der kan få gavn af at vokse op med den slags ubetingede kærlighed i hjemmet. For det viser dem netop, at når man er god ved andre, både dyr og mennesker, får man også den kærlighed tilbage. Det er en fantastisk lektie at lære. Og så er det også bare skønt at have en ven, der altid er klar til leg.

Se også:
  Overvejer du at satse på catering?