Bedøm artiklen

Havefester, grillarrangementer og lune sommeraftener er indbegrebet af ægte dansk hygge, når det er bedst! Når temperaturen begynder at stige, så er det ved at være på tide, at vi i fællesskab støver havemøblerne af, og får gang i græsplæneklipperen! Men typisk bliver haven ikke passet grundigt i efteråret og vinteren, og den kan derfor trænge til en stor og kærlig hånd, hvorfor det kan være svært at vurdere, hvor man egentlig skal starte henne. Læs med og få tips til, hvordan du får styr på din have, så du kan gå sommeren i møde med manér.

Tag forbehold for det usikre sommervejr

Selvom vi hvert år har høje forventninger til sommerens vejr, er det også vigtigt at forholde sig realistisk til det danske sommervejr. Vi må nemlig ikke udelukke risikoen for, at regnvejret også vælger at kigge forbi en gang eller to. Dette er naturligvis godt for havens grønne områder, så de forbliver grønne, men hvis du har en grill, havemøbler eller lignende stående, kan vi varmt anbefale dig at investere i møbelovertræk, der holder regnen ude. Du kan kigge på møbelovertræk på Mandalay.dk. Med det rigtige møbelovertræk kan dine havemøbler holde i flere sæsoner.

 

Opgrader med planter, der er nemme at passe

I en hektisk hverdag er det ikke alle, der kan finde tiden til at passe planter ordentligt, men heldigvis findes der efterhånden mange planter på markedet, der ikke behøver megen pleje! Her kan du vælge mellem alt fra lavendel, fuchsia og margueritter til sukkulenter. Blot få planter kan være med til at gøre en stor forskel for havens udtryk. Det er desuden også på denne tid af året, du kan overveje, om du skal supplere haven med en hyggelig terrasse! Du kan få indblik i indretningen af terrassen via linket.

Se også:
  Har du købt et håndværkertilbud og skal nu i gang? Læs med her