Bedøm artiklen

Der er noget helt særligt ved at flytte til et nyt sted. Det skal naturligvis også fejres med en indflytterfest. Det kan du formegentlig nikke genkendende til, hvis du lige er flyttet. Men hvordan er det nu lige, man arrangerer sådan et arrangement, så det bliver vellykket? Det kan du heldigvis læse meget mere om i denne guide.

Hvem skal inviteres?

Nogle foretrækker at holde indflytterfesten relativt intim og dermed udelukkende invitere de nærmeste i omgangskredsen. Du kan også vælge at invitere venner og andre fra din ydre omgangskreds. Det er helt op til dig.

Du bør dog tage højde for, hvor meget plads der er til rådighed i dit nye hjem, således at du ikke inviterer flere, end der i det hele taget er plads til.

Få styr på mad og drikke

Hvis du har planer om at invitere til fest om aftenen, så vil det give god mening, hvis du i samme ombæring byder dine gæster på lidt mad og drikke. Hvis du ikke har lyst til at stå for maden selv, kan du vælge at bestille mad udefra. Det er en nem og bekvem løsning, der giver dig mere tid til at være der for dine gæster.

Hvad angår drikkelsen bør du købe et velassorteret udvalg af drikkevarer, så der er noget til enhver smag. For eksempel så køb portvin, almindelig vin, sodavand og saftevand ind til din indflytterfest.

Giv besked til dine naboer

Det er en høflig gestus, hvis du smider et brev ind til dine nærmeste naboer om, at du har planer om at afholde en indflytterfest. Det gælder især, hvis du ved, at festen kan risikere at vare til de sene nattetimer. Så er dine naboer informeret, hvilket giver dem mulighed for at finde på noget andet at lave, i tilfælde af at de ikke kan overskue larmen.

Se også:
  Sådan giver du din kat et godt hjem