Bedøm artiklen

Annoncør: Carlhansen

Når vinteren så småt går på hæld, og foråret står for døren, er der plads og behov for fornyelse. Dagene bliver længere og lysere, og man oplever pludselig et andet overskud i hverdagen. Dette overskud kan du bruge til at optimere din bolig og gøre den klar til forår og sommer, som du med sikkerhed vil sætte pris på, når disse årstider for alvor melder sin ankomst.

Nogle gør havemøblerne rene, andre flytter rundt på deres møbler, mens en tredje part måske vælger at implementere flere farver i deres indretning i takt med, at foråret vinder indpas.

Rengør dine havemøbler

Med forår kommer hurtigt sommer, og forårets lunere temperaturer vil i højere grad være attraktivt, hvis du skal befinde dig udendørs i en længere periode, mens du ren- og klargør dine havemøbler til sommeren. Såfremt dine havemøbler har været placeret udendørs over vinteren bør du forvente en mere omhyggelig rengøring end hvis, du har haft mulighed for at sætte havemøblerne indenfor over vinteren.

Omrokér dine møbler

Dine klassiske møbler skal naturligvis have en central plads i din bolig. Den ikoniske skalstol er indbegrebet af dansk design, og med sit afdæmpede og luksuriøse udtryk vil den passe ind mange steder i din bolig. Forårets flere lyse timer åbner også mulighederne for en masse sollys, hvor du med fordel ville kunne placere den komfortable skalstol foran et stort vinduesparti, hvor du har mulighed for at hvile dig i solens stråler og indfange den mængde D-vitamin, som vinteren har forsømt dig.

Du kan gøre det yderligere behageligt ved at placere et tæppe og nogle puder på stolen, og hurtigt har du lavet et helt perfekt spot til de solrige eftermiddagstimer, som foråret helt sikkert byder på.

Forår er lig med farver

Forårets lyse timer giver mange et ønske om at implementere end bredere vifte af farver og liv i boligen. Du behøves ikke nødvendigvis foretage store investeringer ved at købe dyre møbler, men kan i højere grad bestræbe dig på at købe interiør, som er billigere og nemt at flytte rundt på, og dermed besidder en stor fleksibilitet.

Se også:
  En stigende interesse for robotplæneklippere

Heriblandt er både friske og tørrede blomster en god ide, da de kan vælges efter dit humør og personlige smag. De kan flyttes på og hurtigt komme til at pynte i et andet hjørne eller krog af din bolig. Et andet meget flytbart og fleksibelt interiørelement kan være puder, som findes i et hav af forskellige materialer og farver, hvorved du også får rig mulighed for at vælge de, som afspejler din personlige smag.