Bedøm artiklen

Vidste du, at du kan live streame Bundesligaen hos nogle spiludbydere på nettet? I denne artikel tager vi pulsen på Bundesligaen, og hvordan du nemt kan få adgang til et superlækkert Bundesliga live stream. Du kan tilmed også se masser af anden tysk fodbold, så hvis du er til Buli-bold er et live stream lige noget for dig.

Sådan finder du et Bundesliga live stream

Det er hos spiludbyderne på nettet at det sker! Nogle ganske få spiludbydere på nettet tilbyder live streaming af Bundesligaen. Hvilke det helt præcist er, kan du læse mere om inde på spilportalen Bookies.dk. Spilportalen guider dig rundt blandt spiludbyderne på det danske marked – naturligvis kun dem med dansk licens – og der kan du også læse mere om hvordan du streamer al den tyske fodbold du overhovedet kan rumme.

Hvad kræves for at få adgang til live streamingen?

Det er ret nemt at få adgang til et Bundesliga live stream. Du behøver blot en spilkonto hos en af de spiludbydere, som har Bundesliga live streaming på paletten. Dernæst skal du sørge for, at der er penge på din spilkonto, da det er et rettighedsmæssigt krav fra spiludbyderen. Så længe der er penge på spilkonto kan du også streame løs, så du kan lige så godt få foretaget en indbetaling med det samme.

Du kan lægge ud med at overføre minimumindbetalingen – den er typisk mellem 40 kr. og 100 kr. Du kan også overføre en god sjat mere og evt. tage imod spiludbyderens velkomstbonus, hvis du er en spillefugl. Det er dog slet ikke påkrævet, at du hverken spiller eller er interesseret i at indsætte flere penge, men det skal ikke være en hemmelighed, at det er spiludbyderens håb at du også sætter et spil eller to.

Se også:
  Gør din arbejdsdag mere effektiv med en computerstander

Flere og flere spiludbydere tilbyder MobilePay og Apple Pay som betalingsmiddel, så det tager ikke specielt længe at få overstået formalia. Du kan være i gang med at se Bundesliga-fodbold på blot fem minutter.

Du har som nævnt adgang til live streaming så længe der er midler på din konto, men du har faktisk også adgang så længe, du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer før den Bundesliga-kamp du vil live streame påbegyndes. Så i realiteten kan du godt live streame uden penge på kontoen, men det vil i så fald betyde, at du har tabt et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Det er værd at tilføje, at spiludbyderen har investeret særdeles store summer i rettighederne til Bundesliga streaming, så det er ganske fair, at du foretager en indbetaling.

Spil på og se Bundesliga på din favorit-device

Du kan se Bundesligaen uanset hvilken device du foretrækker. Nogle gange er man jo på farten, og så er en smartphone det oplagte valg, mens man andre gange er mere til laptop og sofaen. Du bestemmer helt selv om du vil live streame Bundesligaen på mobil, tablet eller desktop.

Hvis du foretrækker at se med fra en mobil enhed, kan vi klart anbefale, at du henter spiludbyderens betting app. Den gør det nemmere og hurtigere at streame Bundesligaen og masse af anden sport. Ikke overraskende er brugeroplevelsen en tand bedre i app’en end i mobilens browser. Du sparer også lidt data, så hvis du ikke har et abonnement med fri data kan det også være værd at overveje. Streaming tager jo ofte en pæn sjat af den allokerede data.

Se også:
  Sådan klæder du dig efter din kropsform

Lørdag eftermiddag kl. 15.30 er det helt store tidspunkt i Bundesligaen, så der kan du browse rundt mellem de kampe der spilles. Typisk spilles der også en kamp fredag aften, lørdag aften og to kampe om søndagen, så der er altså tysk bold på programmet hele weekenden. Nogle gange spilles der en midtuge-runde, og det koncept kalder tyskerne for ”Englische Woche”.

Kommentatorer er engelsk, så alle os der burde have fulgt bedre med i tysktimerne er altså ikke helt på herrens mark. I nogle få kampe er der ingen kommentatorlyd, så der får du lov til at nyde stadionstemningen endnu mere.

Kan man live streame andet end Bundesligaen?

Med en konto hos spiludbyderne har du typisk adgang til masser af sport. Du kan live streame alskens sportsgrene – lige fra fodbold, tennis og ishockey til de mindre sportsgrene.

Hvis du er til tysk fodbold kan du glæde dig til at streame ikke bare Bundesligaen, men også den næstbedste række i tysk fodbold – 2. Bundesliga. I 2. Bundesliga finder vi fra tid til anden op til flere af de store hæderkronede klubber, som lige må ned og vende i den næstbedste række, eller endnu værre, fortsætter turen længere ned i rækkerne. I 2. Bundesliga finder vi i skrivende stund kultklubben FC St. Pauli, som historisk set nyder stor opbakning i Danmark, så har du også hang til fodbold af svingende karakter er dette måske noget for dig?

Du kan også live streame den tyske pokalturnering. Den hedder DFB Pokal, og den holder stor klasse. I Tyskland er der stor prestige i at vinde pokalturneringen, så de store klubber stiller med stærkeste mandskab allerede tidligt i turneringen. Vinderen af turneringen får adgang til UEFA Europa League, så det er den hurtigste vej ud i Europa for mange af de klubber som typisk får baghjul i Bundesliga-tabellen af klubber som FC Bayern, Borussia Dortmund og RB Leipzig.

Se også:
  Mød dine kunder – også på Instagram

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år