Bedøm artiklen

Der er bare nogle opgaver, der kan være så ulideligt trælse at skulle igennem, men ikke desto mindre skal de altså klares. For nu kan du derfor se dette som en opfordring og en opmuntring til at få løst eller gennemgået nedenstående ting, selvom det virkelig sjældent er en sjov tjans!

Husk bilsyn

Det kan virke fjollet at minde om det, men det er altså utroligt vigtigt at du husker at få synet din bil, hvis altså du har sådan en. Det er lovpligtigt, at biler skal gennemgå syn før end at de må køre på offentlige gader og stræder. Ved et bilsyn tjekkes der for de rent praktiske og miljømæssige ting, der kan være ved en bil. Således vurderes der dermed ved et bilsyn, hvorvidt bilen er sikker at køre i, og hvis ikke må man bide i det sure æble, fikse de fundne fejl, og forsøge sig igen. Har du brug for et bilsyn?

Rengør afløb

Denne praktiske ting er i en noget anden boldgade, end at skulle huske bilsyn, men ikke desto mindre er den også vigtig. Det handler om at få rengjort afløb løbende, og ikke når det lakker mod at være kritisk – for så bliver det først rigtig klamt. Hvis man har prøvet at rense afløb på badeværelset bare en gang, så ved man at det ikke er en just behagelig oplevelse. Heldigvis kan det gøres efter behov, for nogle endda kun hver halve år og for andre endnu færre!

Fjern ukrudt

Sidst på listen er at fjerne ukrudt. Det er en af de aktiviteter, der til dels godt kan være hyggelig – hvis altså det er godt vejr og solen skinner bare en smule. Sørg derfor for at planlægge dig ud af det værste. Undgå at tænke det ind i en weekend, hvor der er blevet varslet ustyrligt regnvejr, der kun kan gøre tjansen værre.

Se også:
  Test af Opel biler