Bedøm artiklen

Der er ufattelig mange årsager til, at man ikke ønsker at ende i konkurs. For det kan være både et personligt og et professionelt nederlag, som kan tage lang tid at komme sig over. Men som om det ikke var nok, så kan der også være store juridiske konsekvenser ved at ende i konkurs. Der kan nemlig være andre, som også ender i problemer som følge af din konkurs. Af den grund kan det være værd at overveje, om du eventuelt kunne have glæde af hjælp fra en advokat til konkurs.

Undgå konkurskarantæne

Selvom det er langt de færreste, der lige frem sigter efter en konkurs, så er der nogen, der desværre udnytter systemet. Det er dem, man kalder konkursryttere. Og da konkurser sjældent bare har konsekvenser for denne ene part, har man lavet love, som er til for at forhindre det.

Det er altså på grund af disse konkursryttere, at man har mulighed for at pålægge en konkurskarantæne.

Desværre kan denne dom også ramme dig, der ikke misbruger konkurssystemet. For du kan nemlig få anlagt sag mod dig, hvis nogen mener, at du har handlet forkert i denne sag. Hvis det sker, er det vigtigt at tage sagen alvorligt. Det kan altså være en god anledning til at overveje at kontakte en advokat i konkurssager.

Kom oven på din konkurs

Når man ender i konkurs, vil det typisk give store økonomiske konsekvenser. Det kan virke som et stort slag, og derfor kan det også komme til at virke uoverskueligt at skulle komme på den anden side af det igen.

Se også:
  Dansk virksomhed sikrer kunderne økonomiske besparelser på avancerede og populære maskiner

Med advokathjælp er du bedre sikret i forhold til at få det mest fordelagtige juridiske udfald.

Herfra er der ikke andet at gøre end at arbejde hårdt for at komme på den anden side. Men med hårdt arbejde kan det lade sig gøre.